tytus, napisz czy dziala, wszyscy bedziemy czekac:)))))
Wersja do druku
tytus, napisz czy dziala, wszyscy bedziemy czekac:)))))
własnie się wgrało :wink:Cytat:
Zamieszczone przez canfan
O KURCZAKI
działa
MLU da sie regulować, FEC działa pod "jumpem" z własnym opisem
niezły ten Rusek, chyba mu euro odpalę :lol:
[ Dodano: 16 Czerwiec 2004 ]
ale będzie Mister, kiedyś będzie :wink:Cytat:
To juz przesada. Mialem czekac az magik Wasyl zmieni moja mydelniczke w 1Ds, ale juz dluzej nie czekam - sciagam i wgrywam. 0.5 kb/s... :(Cytat:
z mirror'a leci 11kb/sCytat:
Zamieszczone przez JaW
wlasciwie przydalyby sie krotsze czasu MLU, np. 0.3sek. nie bardzo wiem po co komu 4.5, 6, 10sek???
:shock: :shock: :shock:Cytat:
Stary a na jaka cholerę ci 0,3s???
ja właśnie chciałem 10s!
stawiam statyw, podnoszę lustro, przez 10s drgania ustają i ciach, zdjęcie jak żyleta
a jakie drgania trwaja 10 sek??? drgania od lustra powinny sie wytlumic po 0.1 sek (przy stabilnym statywie). A problem taki - jezeli fotografujesz cos statycznego - ok, ale jezeli cos ruchomego to problem jest tym wiekszy im dluzszy odstep czasu. Dlatego w 10D jest to rozwiazane drugim przycisnieciem (co wymusza stosowanie wezyka spustowego:( :)))
10s tłumią sie drgania przy robieniu zdjęć tele 480 mm na gównianym statywie :lol:Cytat:
ruchomych rzeczy z podniesionym lustrem jeszcze nie robiłem, ale może zacznę, gdzie to można wykorzystać?
I powieksza sie karta pamieci!!! :D Zmniejszylem wielkosc jpega zapisywanego z RAW-em - teraz zamiast 136 RAW-ow moge zapisac 159, cos wspanialego jak dla mnie (1 GB MD).Cytat:
to mogłeś zrobić już w wersji Beta 7.0Cytat:
Zamieszczone przez JaW
ale nie powiem, miodzio sprawa
ja bym jeszcze chciał, żeby w jakiś magiczny sposób przyspieszyć zapis i odczyt z karty :roll: :roll: :roll: