To dobrze że widzisz, mam prawo :P
Zobaczymy jak sobie poradzicie w rewanżowym battle'u :D
Wersja do druku
To dobrze że widzisz, mam prawo :P
Zobaczymy jak sobie poradzicie w rewanżowym battle'u :D
A moim zdaniem wszystkie są niezłe, ale mają inny charakter. Ciekawi mnie jak się zakończą wyniki, ja tylko apeluję, że jest to portret i warto byłoby się przyjrzeć kilku szczegółom. Bo jak na razie jestem zaskoczony.
i tak odpadło najsłabsze ogniwo. Gdyby wybierać tylko z trzech, byłoby ciut trudniej. Trzeba było przyjąć jakies kryteria wg. których wybrało się swojego faworyta. Ja np. wybrałem to, które bym wykorzystał w projekcie, sprzedał i zarobił na nim. :mrgreen:
pzdr
Dodam tylko że wg ustaleń z wyzywającym, dopuszczane były wszelkie techniki obróbki, łącznie z fotomontażem, dopuszczane było również wykorzystywanie starych zdjęć - ważne było tylko to, by efekt finalny, nigdzie wcześniej nie był publikowany. Tak więc moje zdjęcie w 100% spełnia te, ustalone między nami kryteria. Takie moje zdanie, ale i tak już po frytkach. Bo zdjęcie to efekt finalny - zdjęcie, portret, na kremowo-żółtym tle, to coś innego niż sylwetka na szarym tle, etc.
To powyżej to moje zdanie, nie mam zamiaru rozpoczynać dyskusji.
Czemu umieszczasz sugestie co do tego, które zdjęcie może być twoje?
EDIT : ok, sory, już zobaczyłem tekst o dyskwalifikacji.
Ale zdjęcie było publikowane i fakt że inaczej je wykadrowałeś nic nie zmienia. Poszedłeś na łatwiznę i tyle.
Z okazji świąt niemalże pominę milczeniem to że dałeś ostro objechaną fotę licząc że jak utniesz brzuch to poprawi się jej jakość. Słabego zdjęcia się nie uratuje nożyczkami ... plastik pozostanie plastikiem.
Kurczę, czemu nie daliście mi szans z nim wygrać! Jedyne co teraz mogę robić, to powoływać się na wyniki z sondy z godziny ~11:00 :P
Nie wiem czy czytałeś o przesiadce na nowy sprzęt, co niestety, uniemożliwiło zrobienie nowej sesji, a żeby nie stać się Miclesem, wolałem dać chociaż coś takiego, bo bym został określony jako ktoś kto nie odważył się nawet wziąć udziału.
Już się tak nie podniecaj hehe :)