41. Staralem sie odpłaszczyć :)
Wersja do druku
41. Staralem sie odpłaszczyć :)
Nie wiem czy jest lepiej. W tym zdjęciu chyba mi najbardziej przeszkadza że tło i twarz modelki mają bardzo podobne nasycenie.
No to w innej konwencji:
42.
41- nie lubię już swiatła z dołu, sorki ale jeden błysk na dziąśle mnie razi no i mam wrażenie jakby na około glowy tło było przyciemniane z jaśniejszą obwolutą przy włosach, ale mam już dziś oczopląs os roboty wiec może to zwidy.
42- to gdyby nie winieta sprawia wrażenie jakby surówka zrobiona z lampka na sankach, z jakimś dyfuzorkiem.
marekb - dzieki za rzeczowe komentarze. powiem ze masz racje:) to bylo robione lampka jedną, ale akurat odbitą od sciany. zwykly maly pokoj:)
a na 41 lampa stala na podlodze:) dopiero ucze sie sterowania lampami, co widac:)
Eee a ta pani z pierwszych stron gdzieee? :-P Było tam kilka fajnych kadrów...
40 - 41 - "odpłaszczanie" rzeczywiście się udało, ale ten uśmiech jakiś taki nienaturalny mnie się wydaje.
42 jakby takie małpką robione o-O
dzięki za komentarz:) ja nadal widze panią z 1 stron.. moze na chwile serwer siadł:)
usmiech nienaturalny rzeczywiscie, dlatego foto wyrzucilem z devianta:)
42 - pewnie przez lampe:)
39 - do kosza. Zaciśnięte w ten sposób usta nie dodają modelce uroku. Widziała to zdjęcie?
Ogólnie dziewczyna jest świetna, postaraj sie z niej wydobyć coś więcej. Na 42 spojrzenie jest fajne, ale faktycznie, takie małpką robione, jak to napisał wyżej Westu... 38 najlepsze, ale wykadrować można byłoby fajniej:)
pozdr:)
ogolnie to nie modelka tylko moja dziewczyna, ktorej podejscie do pozowania wlasnie wyraza mina na 39.. :p aczkolwiek Cichy wydobył z niej wiele uroku:)
co do 38 - myslalem o skadrowaniu zeby oczy byly w mocnym punkcie.. ale wlosow mi szkoda:) jakbys to pociela?
No to jeszcze lepiej skoro to twoja dziewczyna:) A że Ci pozuje, to jest też modelką:P
to tak na szybko:
Ale można jeszcze w kwadracie... no nie wiem. Lepiej zrób nowe, lepiej:)