Nie chcę uprawiać krytykanctwa, ale nie zagłosuję na żadne...
wybaczcie :-)
Wersja do druku
Nie chcę uprawiać krytykanctwa, ale nie zagłosuję na żadne...
wybaczcie :-)
ogólnie porażka, masakra, jak pozostali spodziewałam się czegoś zupełnie innego może 4 trochę przemawia ale .........., temat świetny, może kiedyś się powtórzy i więcej osób ulegnie pokusie
pozdrawiam
Chyba za trudny temat zapodalem ;-) albo taki okres nie ciekawy sie trafil ,ze nikt nie mial czasu.
Myślę że każdy kto chociaż zadeklarował udział w tym battlu też spodziewał się innego efektu poszukiwań. Tak jednak krawiec kraje jak mu materiału staje :)
Szkoda że tych którzy sobie coś wyobrażali i czegoś się spodziewali zabrakło w battlu
Temat faktycznie może być trudny, trzeba go niestety albo wychodzić albo wyczekać, a okres dosyć nieciekawy bo z pogodą marnie było:cry:
nie lubie krytykanctwa! juz dzis jestem gotow wyzwac na pojedynek kazdego kto krytykuje poziom nadeslanych na battla prac. proponuje dogrywke, na ten sam temat, zobaczymy kto jest najlepszy :)
panowie, panie, zawiedzeni poziomem zdjec, ktore nie wykorzystaly tematu z taaaakim potencjalem, przyjmujecie wyzwanie?
Przyjmuję, ale z czasem do końca wakacji. Pasuje? :-)
Bo temat nie jest łatwy. Dla mnie najlepsza 2. Trafia w klimat. A goły cycek? To jeszcze nie sex. Kawałek gołej d. też nie wystarczy :)