Ja też... jakoś drżenie kojarzy mi się z w miarę cichymi ruchami ciała. Nie mam pojęcia jak drżenie może odbywać się 'wniebogłosy' :roll: :p .
Wersja do druku
:mrgreen:gunia pewnie się przejęzyczyła, Vitez nieraz w życiu się zdarza :mrgreen:
Tak się zastanawiam, czy #37 nie wyglądałoby lepiej, gdyby głowa była cała w kadrze?
Vitez - mea culpa... sama sie teraz zastanawiam, jak mogłam to napisać... ja, która sama wszystkich zazwyczaj poprawiam... ;/
jaras77- pierwotnie była, ale po zrzuceniu na kompa, zauważyłam, że trybuny chyla sie ku upadkowi ;)
ewa - gardło potem boli... a o gardło trzeba dbać
Przejzalem wszystkie zdjecia ktore tu umiescilas Guniu i moge spokojnie powiedziec ze wiele osob ktore zaczyna swoja przygode z fotografia pozazdroscilo by Tobie takich poczatkow, bo niektore zdjecia ktore tu umiescilas sa super i widac ze sluchasz uwag i z pokora nabierasz coraz wiecej doswiadczenia i za to duze brawa. Trzymam kciuki i oby tak dalej. Pozdrawiam
ok, nie było żadnego odzewu, trudno. Najwyraźniej nie było co komentować ;)
W Poznaniu trwają Dni Pyrlandii, a co za tym idzie - są koncerty. Wczoraj była Kobranocka i Strachy na Lachy. Zdjęcia z pierwszego sa poniżej:
43.
44.
45
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
Krótko podsumowując - walczyłam znowu z 75-300, wzdychałam do 70-200/2.8 i 24-105 kręcącego sie przed scena i skończyłam z poobijanymi kolanami ( o akredytacji mogłam tylko pomarzyć...)
Koncert? Grali jak zwykle żywiołowo, ludzie się bawili, a "Kocham Cie jak Irlandię" zrobiło, jak zawsze, furorę :)
reszta zdjęc - http://picasaweb.google.com/gunia199...Pyrlandii2008#
Prośba (ponownie) do modów - uprasza sie o zmienienie tytułu wątku na "wokół mnie"
51 najlepsze jak dla mnie :)