Ja też właśnie nie mam za bardzo komu ... to co wymianka ? ;)
Bardziej mi się podoba pionowy kadr. Fajne czyste zdjęcia.
Wersja do druku
Ja też właśnie nie mam za bardzo komu ... to co wymianka ? ;)
Bardziej mi się podoba pionowy kadr. Fajne czyste zdjęcia.
Zdecydowanie to w pionie.
brak konsekwencji w obróbce, chyba że pytasz która zieleń i ktore niebo lepsze. Kadr poziomy spokojny
dziękuje wszystkim za odwiedziny.
marekb tu wlasnie mialam raczej taka zachcianke zeby rozne te kolory byly bo nie wiedzialam, ktory bardziej mi odpowiada :)
pafek czemu nie :) ale ty przyjeżdżasz do mnie bo ja nie mam transportu :p
Pozdrawiamy pięćdziesiątkowy-jeden-osiemowy bokeh! :D
Ooo! Kaiserek - cześć Piesku!
Kaiser! Podniosłeś oko za wysoko, a nosem niepotrzebnie wpakowałeś się w sam środek kadru. Jabyś zrobił pół łapy do przodu - byłoby w sam raz i kto wie, może byś dostał jaką polędwiczkę na kolecję od Paenki.. A tak - kaszanka, ale za to nienajgorsza, bo w polu ostrości stanąłeś w miarę przyzwoicie, no i porę znośną wybrałeś na spacerek :)
Drapię za uchem!
cześć ewo :) miałam zamiar troszke inaczej kadrować, przymierzałam się do złapania ucha ale jakoś tak nie byłam przekonana i z większym przekonaniem wykadrowałam tak...no widocznie nie wszystkim przypada do gustu;)
Uh więc do Łodzi na wycieczkę ? :) Wiesz ale zastanów się jeszcze bo w Gródku piękne plenery, nie bez kozery serial tam kręcą ;)
Co do piesa: nie ma co się "tłumaczyć", Ewa napisała już, że to przecież wina psa :) Poza tym mi się podoba, noc jest bardziej na prawo a nie w centrum.
:) witam dzisiejszym razem pokaże kilka zdjęć niepozowanych, cykniętych podczas jakichś gadek tudzież małych akcji, śmiechów itp ;)
kolega ma psa, podobno humorzastego...szkoda, że powiedzieli mi to dopiero po tym jak go opukałam dobrotliwie po boczku:-?
4.02
koleżankę już znacie ;) modElka
5.02
a tu Pan W., ciekawski zajrzydziura
6.02
znów modElka i mój Kaiser, który nie wiadomo dlaczego ale trzepać się z brejowatej rzceznej wody MUSI pomiędzy nami
7.02
miejsce...wychodzi na to, że uwielbiam siedzieć pod sieradzkim mostem kolejowym:lol:
komentarze i opinie zawsze mile widziane, zaznaczam jednak, że na obecność niektórych przedmiotów w danej chwili nie zawsze miałam wpływ