Wspólne konto ? Nigdy ! To sie kłóci z moim wolnorynkowo-liberalnym podejściem do wszelkich kwestii finansowych ;-)
Wersja do druku
Heh może Twoj facet do Ciebie troche nie pasuje ;) Ja bym na Twoim miejscu powiedział, "Tobie sprawia przyjemność rozwiązywania całek krzywoliniowych a do tego starczy Ci ołówek i kartka... a co ja mam powiedzieć :( " zrób sie smutna i kup co tam chcesz napewno wybaczy ;) Ja tam mam wiele hobby :) I z dobre 2 x 5D już mam w postaci kolejnych komputerów (laptopa, keyboard kiedyś dawno ;) ale znów sie wciągnałęm ale nie kupuje bo to znów koszt ponad 2k :)
No wiesz, 20 lat ślicznie pasował... :wink:
Masz wyrozumiała kobietę. Albo Cię brała z tymi "grzechami"Cytat:
Ja tam mam wiele hobby :) I z dobre 2 x 5D już mam w postaci kolejnych komputerów (laptopa, keyboard kiedyś dawno ;) ale znów sie wciągnałęm ale nie kupuje bo to znów koszt ponad 2k :)
Ja zaczęłam się bawić zdjęciami całkiem niedawno..
e_o ja ostatnio zastosowałam metode czasu :D na "przyjacielu" :D
poczekałam, na moment kiedy stwierdzi, że czegoś potrzebuje, w tym przypadku to nowy harley...drugi :| wiec zaczęłam narzekać na aparat...a jak zapytał ile bym potrzebowała na nowy sprzęt przeraził sie kwotą którą podałam :D i stwierdził, że chyba sponsor by się przydał...i cisza była jkis czas, od czasu do czasu tylko" denerwuje mnei ten apart"...a ostatnio usłyszałam "wiesz, przydałby sie ktoś z porządnym aparatem, żeby mi zdjecia na rybkach porobić"...więc jeszcze torche a przetrawi moze pomysł i jakiś prezencik sie szykuje ;) ale to za dłuższy czas pewnie...
Metoda: kropelka drąży skałę :-D
Codziennie powtarzaj zaklęcie Canona - YOU CAN. :D
:D :D :D no tak...to nic mykam rozglądać się za nowym maleństwem :D :D :D
eee.. wystarczy router wi-fi i persfazja (tu wracam do umiejetnosci przekonywania ;-) ) ze to wygodne ale NIEBEZPIECZNE bo kazdy moze "przechwycic sygnal".. logujesz sie wiec na konto kiedy zona nie widzi (oficjalnie w pracy "bo tam jest (trudne slowo ;-) )"firewall" i w ogole super hiper zabezpieczenia" ;-) ) a ona traci kontrole nad "wydatkami" i nigdy nie wie ile w danej chwili jest na koncie ;-) .. jest i inny efekt uboczny takiego rozwiazania - nie wiedzac ile ma pieniedzy kobieta zwykle staje sie bardziej OSZCZEDNA :mrgreen: