-
No, to może nareszcie się uda :-)
Jak tylko nie będzie lało to walimy!
-
Jesli nadal mowimy o Jaworznie, to jaka kijowa pogoda?:> Na chwile obecna pokazuja 29st., bez deszczu i jakies tam niewielkie chmurki.. to zle? :)
-
No o tej godzinie o ktorej mamy sie zebrac bedzie tam mega kontrastowo czyli nienajlepiej :)
-
To moze ustalmy jakies konkrety, bo juz czwartek.. :)
Czyli co- 9.30, Jaworzno, stacja JET.. ? i uderzamy na ta cementownie? Ja tam jeszcez dzisiaj zajrze czy cokolwiek tam jeszce jest, czy juz wszystko zlomiarze rozebrali i wieczoerm napisze.
-
Ja byłem wczoraj - jeszcze stoi :-)
-
Czołem Panowie !!
Z przykroscia musze powiedziec ze w ten weekend ja odpadam – czeka mnie weekendowy wyjazd z pracy (z jednego wlasnie teraz wrocilem) i nijak się przed tym wybronic nie moglem :-( ... Zazdroszcze Wam plenerku i mam nadzieje ze to nie pierwszy i ostatni taki zlocik i ze jeszcze uda mi się z Wami spotkac – np. w kolejny weekend :-)
W sumie to ja nawet w trakcie tygodnia znajde troche czasu wiec gdyby ktos tez się nudzil to smialo na PW :-)
-
Pogoda jutro rano zapowiada sie idealnie, wiec mam nadzieje ze bedzie nas wiecej niz 3-4 osoby... :>
Zbiorka: godzina 9.30 na stacji JET- Jaworzno. Bede tam czekal czarna honda cisic 5-drzwiowa, poznacie po przyciemnianych szybach:P na wszelki wypadek podaje numer kontaktowy: 664-174-670.
-
O witam krajan :D
Niestety ten weekend ja odpadam (opijam pewne 30-te urodzinki... eee chyba swoje :D).
Co do cementowni, zależy ile będzie osób, bo przy większej ilości to pewne jak 2x2, że będą się czepiać. Dość często tam bywałem, organizowałem oficjalny (tzn z wszelkimi papierami) plener pl.rec.foto... więc miejsce znam :)
Warto podejść (jeśli nieoficjalnie, ale przy ilości osób większej niż 3-4) do strażnika i się pokazać. On będzie spokojny, a i wy macie spokojnie czas na robienie zdjęć.
Przy oficjalnym plenerze musieliśmy mieć wykupione ubezpieczenie NW + imienna lista uczestników i krótkie przeszkolenie BHP ;)
Niedaleko cementowni (jakieś 50 - 100 m) są ruiny komina dawnej elektociepłowni (chyba) - też dość klimatyczne miejsce. Pozatym fabryka Fakro (obok Fashion house) - choć malarze (Paintball) oraz młodociane grupy asg dośc mocno już ją zmienili :mrgreen:
-
To przejdzmy do konkretow. Kto bedzie na 100% bo moze nie oplaci sie jechac jesli bedzie nas tam 3 osoby ? Ja tam kawalek drogi mam wiec wole sie upewnic :)
-
Hallo, i jak ? Cisza deklaruje sie ktos ? Ja oczywiscie sie pisze ..