To chyba pierwsza pozytywna opinia o tym serwisie jaką wyczytałem. Może zmierza ku lepszemu.
Wersja do druku
To chyba pierwsza pozytywna opinia o tym serwisie jaką wyczytałem. Może zmierza ku lepszemu.
Ja też jestem zadowolony z obsługi, ale niezadowolony z kosztów, 150 zł za wymianę stopki w 48 Af1 to chyba trochę za dużo.
ja nadal czekam :evil::evil::evil::evil: ( informacja - brak części, oczekujemy na dostawę ) :confused::confused::confused: i tak już idzie 4 tydzień - dobrze że mam drugą.
Odnośnie batery packa - to to jest specjalne urządzenie, a nie zwykłe pudełko z blaszkami i sprężynkami zakończone kablem. :roll::roll::roll::roll::roll:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a jeżeli chodzi o obsługę to zgadzam się bardzo miła.
Pytanie za 100 punktów, czy macie u siebie w tym metzie ettl-II? mam wszystko oprócz tego ettl-II. Albo coś źle włączam albo sam nie wiem. Pod ręką w tej chwili mam tylko 350D żeby sprawdzić lampkę ale o ile wiem 350D ma ettl-II wiec w lampie też powinien być. Czy jest tak że włączam ettl i sprzęt chodzi w ettl'u-2 mimo ze lampa wyświetla ettl?
Ok, to się wyjaśniło. Już myślałem że szkło coś nie teges.
Dzięki.
Lampa wróciła drugi raz z serwisu po 6u tygodniach :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
To jakaś porażka nie serwis. Wymienili kilka rezystorów triaka i znów zapłaciłem z przesyłką 100 zł, a przecież lampa była raz w naprawie i wróciła jako reklamacja naprawy :shock::shock::shock: . Pytam się kogo oni robią w kuku. To ostatni raz jak mam do czynienia z firmą METZ i wszystkich innych też przestrzegam. :-(:-(:-(:-(:-(