Zdecydowanie dodać - 500N to dość stary low endowy model... Szukałbym 300 V/X, 30 /33 z analogowych korpusów...
Ta Sigma to nie przypadkiem cyfrowa (DC) jest ?
Wersja do druku
Zdecydowanie dodać - 500N to dość stary low endowy model... Szukałbym 300 V/X, 30 /33 z analogowych korpusów...
Ta Sigma to nie przypadkiem cyfrowa (DC) jest ?
może mnie pobiją ale powiem żebyś lepiej kupił jakiego nikona np, byle na zwykłe paluszki. miałem eos500 , nie dawno sprzedałem a miał tylko coś koło 40 filmów zrobionych czyli 1440 klapnięć. narzekałem tylko na baterie, nie dość że drogie to jeszcze wiele nie wytrzymują.
dzięki za odpowiedź
obiektyw to Sigma 18-35mm , 1:3,5-4,5
napisane ma Aspherical
z tego co dowiedziałem się to dobry obiektyw, przynajmniej tak mi napisali z jednego źródła
tylko, że sam szukałem i nic nie mogłem znaleźć o tym obiektywie, czy warto i za ile
może coś mi powiecie o tej Sigmie ?
Groda
a jaki mopdel eosa jest nr 1 ? tak mysle nad zakupem , nikona juz mam :) ale szkiel sie pozbylem :( a chce canona bo szkielka mam i slajdy zawsze milo poogladac , a biorac pod uwage ze to juz tanie jest wiec jakis model z wyzszej polki by sie przydal :)
EOS 1V albo 3
a taki 1n ?
a taki 1N właśnie kupiłem i polecam bardzo bardzo
brak TTL jakoś mi bardzo nie przeszkadza na razie,
on przecież reguluje tylko siłę błysku co możesz zrobić sam.
świetny pewny autofocus
niby tylko 5 pól ale szeroko rozmieszczonych choć tylko w poziomie
wykonanie body solidność
matko bosko
trzymać to w rękach to sama radość
chyba że nie lubisz dźwigać to zrezygnuj
Co osoba to zdanie, ja przez długi czas używałem Eosa 50e i takie body poleciłbym zakupić. Bylem z niego mega zadowolony.
każda pliszka swój ogonek chwali : )
ja wciąż jestem w takiej euforii po zakupie 1N, że tylko 1V mnie chyba z niej wyleczy: )
a co do 50E też zastanawiałem się nad kupnem i ze względów praktycznych (TTL świetna ergonomia, dwa kółka nastaw i wiele innych zalet) i cenowych (300 zł - 400 z gripem) na pewno jest to świetny wybór.
Jakby ktoś szukał 50E to moja koleżanka chce sprzedać (miałem brać ale 1N wygrał)
Ma komplet w genialnym stanie aparat z futerałem (taka kabura canona) od kilku lat nieużywany.
Problem w tym ż eod razu chce się pozbyć uszkodzonego 28-105 USM i 35 F2 (sprawny)
dziewczyna bardzo dba o sprzęt (mam od niej prakticę BF full zestaw z trzema obiektywami i futerałami i jest cacuszko)