Szczególnie z nocnych zdjęć :D
Wersja do druku
Szczególnie z nocnych zdjęć :D
Pierwsza fotka zrobiona na zlocie. Miała zawisnąć tu już w piątek, ale "dostawca internetu" się nie popisał :-D
Ja sobie właśnie zrzuciłem i zauważyłem że nie mam ani jednego zdjęcia z wieczora. Ogólnie to mało mam zdjęć. Ale najgorsze to to że nie chce mi się ich obrabiać.
siema,
a ja sie zdolowalem, bylem w ten weekend w szklarskiej i chcialem sie spotkac, ale pokusilo mnie wybrac sie na wycieczke do pragi. Ogolnie zapowiadalo sie bardzo interesujaco, lecz niestety planowy powrot z 20 przesunal sie na 1 w nocy :( i tym sposobem bioro podrozy pozbawilo mnie mozliwosci spotkania sie z Wami :( szkoda ze tak wyszlo ale mam nadzieje ze jeszcze bedzie okazja... do milego :)
w sobotę to my w zasadzie zaczęliśmy imprezę po północy :D obiad jedliśmy ok 23 :)
no to dzialo sie dzialo widze :) czyli zalowac jest czego, ale po calym dniu chodzenia po tej zakichanej pradze mialem tylko jedno zyczenie- przytulic sie do poduszki i zasnac ;)
Chyba przestanę tutaj zaglądać bo widzę, że wyjazd był więcej niż udany...widać uśmiechnięte buzie i rozradowane spojrzenia :P
Prosimy o zakrycie twarzy
Wkrótce kolejne kompromitujące "fotografie" ... tylko zgram na kompa moją karciochę pamięciochy :-D