Van, mam portfolio czterdziestu fotek do obrobienia - podejmujesz się? :P
Wersja do druku
Van, mam portfolio czterdziestu fotek do obrobienia - podejmujesz się? :P
Dzieki, co prawda psd jeszcze nie doszlo, ale jak juz sie pojawi to bede mial co ogladac/studiowac:D Wersja hardcorowa bardziej mi sie spodobala:p Ogolnie moj zamysl byl taki, zeby kontrast na zdjeciu (a zwlaszcza trawie) byl bardzo duzy, ale jednak widac, ze wlasnie ta trawa wysla mi o wiele za ciemna;) Teraz juz nie zostalo nic, jak keep improving:smile:
Zoptymalizowalem troche swoja strone, przy okzaji dorzucilem tez kilka zdjec;)
Bede wdzieczny za przetestowanie i ew. wytkniecie bledow:p
www.photo--gallery.yoyo.pl
Pora odswierzyc swoj watek, tym razem piersze eksperymenty z kroplami;)
47)
48 )
49)
No nie powiem, mucha nie siada! Ładne, tylko zbyt podobne. Wybierz jedno i zostaw. Albo poPSuj kolorki na inne ;P
Standardowe pytanie : flash wbudowany, czy EX?
Wbudowana, EX nie mam;)
Prosisz masz:)Cytat:
No nie powiem, mucha nie siada! Ładne, tylko zbyt podobne. Wybierz jedno i zostaw. Albo poPSuj kolorki na inne ;P
47b)48b)49b)
powiedz jak ustawiasz ostrosc do takich kropel??
7,38,43 sa ok. te pierwsze, z poczatku watka mi nie lezą.. musi sie cos dziac na zdjeciu.. dynamike martwej natury tez mozna uchwycic;) kropelki sa ok... ale tylko ok, bo raczej szablonowe wykonanie, widzilem juz setki takich zdjec (sam takie zrobilem na poczatek)
ciekawe co bedzie dalej...
Aparat na statyw, a potem wlozylem koniec strzykawki do wody w miejscu, gdzie mniej wiecej mialy wpadac krople i ustawilem na niego ostrosc, przelaczylem na MF i w sumie tyle:) Przy f/11 GO jest calkiem duza, wiec z reguly krople wychodza ostre:p
Sam chcialbym wiedziec:mrgreen: