Może to taka promocja...
Wersja do druku
Może to taka promocja...
Sorki.
Na kuponie jest data: March 31, 2007.
To jest kończąca się promocja.
Witam,
Pamięci 4gb Extreme III dostępne są w firmie ram net w Gdańsku.
Sam zastanawiam, się czy po reinstalacji Windowsa po 31 marca 2007 aktywacji nie uda się przeprowadzić.
Na wszelki wypadek osadziłem na dwóch kompach nowe instalacje Windowsa z Capture One, aktywowałem je i zrobiłem obraz partycji pod Ghostem Symanteca.
W razie czego odtworzę obrazy z już aktywowanym softem Capture One.
Mogę odstąpić kod do C1, mam pro wersje więc kupon jest mi zbędny.
Pierwszy PM otrzymuje kod.
Pozamiatane... ;)
Dzisiaj kupiłem EIII 4Gb i jest szybka jak błyskawica. Bufor w 30-tce mimo długich serii w raw-ach mi się ani razu nie zatkał. Kupon jest :).
Trochę na ten temat na zaprzyjaźnionym forum.
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=21785
Nikonowcy są bardziej dociekliwi :)
http://www.zys.nazwa.pl/product_info...products_id=54
CF Extreme III 4 gb są dostępne.
Drogo jakoś...
z forum nikona wynika że promocja jednak nie wygasa z końcem marca... jednak na kuponie z kodem, jaki otrzymałem jest wyraźnie napisane, że jest to promocja ograniczona czasowo... jednak do kiedy, o tym rzeczywiście ani słowa... jednak na pewno nie będzie trwała w nieskończoność...
KWESTIA REINSTALACJI
Podczas rejestracji na stronie CO podajemy w którymś tam momencie kod, który otrzymaliśmy z kartą... w odpowiedzi otrzymujemy jeszcze dwa kody...Cytat:
Jak mam to rozumiec? Jesli sformatuje sobie w maju dysk i wgram winde na nowo to juz sobie tego C1 nie zainstaluje z tym kodem? czy w momencie aktywacji przed 30 marca nie ma problemu z pozniejszym reinstalowaniem..
PRODUCT KEY - kod z opakowania
REGISTRATION KEY - kod otrzymany z internetu
ACTIVATION KEY - kod otrzymany z internetu
Program po zainstalowaniu, posiada opcje rejestracji na komputerze, który nie ma dostępu do internetu, trzeba jedynie posiadać powyższe trzy kody otrzymane kiedyś tam podczas pierwszej rejestracji... (jest ona jednorazowa i nie trzeba jej powtarzać, a kody będą zawsze odblokowywać pobrany program)
Co ciekawe - przynajmniej ja tak to rozumiem - kupując kartę sandiska otrzymujemy licencje nawet na dwa komputery - i osobne klucze rejestracyjne : jeden dla windows i drugi dla MAc
oraz prawo do 1dnej darmowej aktualizacji oprogramowania ;)