-
najlepiej z tematem poradzil sobie autor zdjec 2 w zestawieniu 1. Nie dosc ze pokazal rozne ujecia rzeki, wykorzystujac konstruktywnie mozliwosc nadeslania 2 zdjec, to na dodatek pokazal rzeke w prostej formie, nie uzywajac utartych schematow i "tanich" efektow. Bardzo mi sie to podoba.
Jezeli chodzi o zestawienie 2 to jest tu juz znacznie ciekawiej. Mowie o zestawach 4 i 6. W 4 mamy przepiekna gra kolorow od zlocistego do ciemnego i duze pole do interpretacji. Swiatny pomysl i bardzo dobre wykonanie. Na 2 mamy zupelnie inna rzeka we mgle z bardzo poetycko nachylone nad nia "placzacym" drzewem. Jak dla mnie to najlepszy zestaw.
-
kiedy zamkniecie sondy..??
-
This poll will close on 15-03-2007 at 21:42
widnieje na górze ankiety :)
-
Tomaszek, a kiedy sonda finałowa...??;)
-
-
no i się udało:razz: moja dwójka;) dzieki wszystkim za głosy osobiście bardzo mi przypadły fotki: pierwsza z zestawu 1; pierwsza z zestawu 3; i obie z zestawu 6.
-
bardzo gratuluję Marku zwycięstwa zarówno w połfinale jak i w finale. Jesli pomysłodawca wątku zechciałby zrobić podsumowanie finału np w takiej formie http://canon-board.info/showthread.php?t=18484&page=18 ;-) to mój w finale było zestaw 6. Dziękuję za Wasze głosy.
-
Gratulacje dla Marka!:) Ja się przyznaje do zestawu 4.
Muszę coś zrobic z monitorem, bo zdjęcia w ie maja inną jasność, kontrast i ostrość niż w acdsee i ps:(
-
Gratulacje dla najlepszego.... zabawa była fajna... trzecie miejsce satysfakcjonujące. :)
-
Gratuluję wszystkim. Mi w finale nie poszło (ostatnie mijsce), ale zawsze to finał :)