Spoko mogę zabrać Cię do centrum, nie ma problemu a ta Twoje wieś to nie taka wieś jak piszesz. No przy okazji możesz zaproponować czyli zoorganizwać plener w swoich rejonach. Już masz w mojej osobie pierwszego chętnego.
Wersja do druku
Spoko mogę zabrać Cię do centrum, nie ma problemu a ta Twoje wieś to nie taka wieś jak piszesz. No przy okazji możesz zaproponować czyli zoorganizwać plener w swoich rejonach. Już masz w mojej osobie pierwszego chętnego.
W samej miejscowości to może nie jest specjalnie atrakcyjnie pomijając lasy i muzeum motoryzacji (podobno największe niepaństwowe w europie)
To pare km dalej jest ciekawie
http://canon-board.info/showthread.php?t=9251
Brzmi to interesująco. Za ptakami nie przepadam ale jakaś woda, las dlaczego nie, gdyby jeszcze woda była lekko przymrożona, byłoby ciekawie.
Pomyśl nad tym i zaproponuj coś w tym temacie.
Kolejny ochotnik się zgłasza, jednocześnie oferuje podwiezienie z mokotowa na prage i z Pragi na Mokotów.
Na Arkadię się nie załapałem z powodów prywatnych ale na tę nocke to się pisze, aktualnie brak przeszkód:)
EDIT: Po zapoznaniau się z całym wątkiem mam nadzieję że jeszcze się załapię na tę ograniczoną ilość wejściówek.
Stratus napewno sie załapiesz, nie jest póki co tak dużo chętnych.. strzelam 10osób? Miło będzie znajomą twarz zobaczyć :)
Powiem tak. Jeśli będzie zgoda na 14 osób, to i 20 wejdzie :) Każdy jest zaproszony. To przecież żaden prywatny plener. Poza tym, czym więcej ludzi tym lepiej :)
Wypada więc trzymać kciuki za pozytywną odpowiedź z dyrekcji i starania Oddcecha.
Startus świetnie, że będziesz, brakowało Ciebie w Arkadii.
Jeśli do wtorku nie dostane odpowiedzi, to zadzwonię tam i będe się dopytywał. Musimy mieć czas na plan B :) Choć nie powinien być potrzebny :)