Sorry, ale 100 pln za noc to JEST cena wygórowana. Jeśli o mnie chodzi, to mogę spac i w samochodzie, a generalnie wystarczy mi kawałek pryczy, żeby śpiwór położyć (byle było czysto) i trochę wody do umycia. Żarcie i tak organizuję sobie sam.
Wersja do druku
Sorry, ale 100 pln za noc to JEST cena wygórowana. Jeśli o mnie chodzi, to mogę spac i w samochodzie, a generalnie wystarczy mi kawałek pryczy, żeby śpiwór położyć (byle było czysto) i trochę wody do umycia. Żarcie i tak organizuję sobie sam.
To co, moze by rozbic namioty na bloniach? ;)
Kurna, uściślijmy, czy to cena za pokój 2os.? 3 os.? "od łebka"? Bo jak od łebka to sie centusie liczą :mrgreen:
A na serio, to proponuję wstawić ankietę co do ceny noclegu okolo 30, 50, 70, 100 za osobę albo znaleźć 2 miejscówki, tańszą i droższą. 2 miechy temu we Wrocku spałem w 3-kę w 3osobowym pokoju za 120 zł i nie było luksusów ale nie było też źle i knajpa w hotelu ze śniadaniem za 10 zł była. Myślę że Krk jako miasto turystyczne ma niemniejszy potencjał i coś na pewno znajdziemy. Chętnie bym się zaangazował ale niestety mogę tylko zdalnie (mogę podzwonić po hotelach na koszt pracodawcy :-D ) Natomiast przydała by się osoba na miejscu która by sprawdziła warunki.
A druga kwestia to zbiórka kasy, ale na co? Przecież rezerwuje się telefonicznie na konkretne nazwiska a płaci przy przyjeździe prawda?
Nie, ale ceny w czymś typu schronisko na pewno będą niższe, jak sądzę
oczywiscie jade rowniez ja :)
Wszystko pieknie, tylko jak znam Kraków i panujący w nim wieczny najazd turystów trzeba by się było szybko rozgladać. Znalezienie miejsca dla 30 osób na tydzień przed planowanym terminem może graniczyć z cudem !!!!!
Najblizsza starowke to mamy w Warszawie ;) Znacznie blizej bedzie w poblizu starego miasta :)Cytat:
Zamieszczone przez stratus
1. Czacha
2. Kubak82
3. Routlaw
4. Bigmar
5. Mac
6. liguidsound
7. rysib
8. towersivy
9. javion
10. p_lar
11. Tomasz Golinski
12. Vitez
13. Il fuoco
14. Pazurek
15. Birez
16. thorin
17. gonzo44
18. Cyborg
19. nastier
20. ags
21. Encor
22. mmsza
23. Avadra_K
24. Metus
25. stratus
26. Venio
Schroniska z prawdziwego zdarzenia (cenowo) są w odległości jazdy dwoma autobusami od centrum, także myslę, że ta opcja odpada :/Cytat:
Zamieszczone przez Encor
Miejsce, które zaproponował Thorin na początku wątku wydaje się być OK - no ale to już Wy musicie wybrać.
Jednym pasuje spanie za 100 PLN dla innych może to być za dużo i nie ma co stosować demagogi i wytykać ile kto ma sprzętu w worku i za jaką kase, tylko się podzielić na dwa obozy i spać w różnych cenowow miejscach.
W sumie jest w tym jakas racja iz najmniej o hotelach beda wiedzili.. miejscowi ;)
To moze ogranicznmy wasza role do ustalenia planu "wycieczki"? :) Z tym juz sobie powinniscie dac rade? ;) Planow moze byc kilka.. a w sumie powinno byc:)
Ja do spania potrzebuje tylko jakiegos lozka, dachu nad glowa i dostepu do prysznica ... i tyle. 100zl za przespanie sie kilka godzin to lekka przesada.. no ale jak ktos lubi to jego sprawa ;)
Wybierzmy zatem 3 ew. miejsca noclegow w cenach: do 40zl, do 80zl i powyzej 80zl.. podzielimy sie na 3 grupy "sypialne" i tyle.