Nic nie stoi na przeszkodzie żeby zlot zacząć już w piątek. Ja (tak jak i spora część Canonierki) zjadę dopiero w sobotę. W piątek przyjadą Ci co mogą i po sprawie.
Wersja do druku
Nic nie stoi na przeszkodzie żeby zlot zacząć już w piątek. Ja (tak jak i spora część Canonierki) zjadę dopiero w sobotę. W piątek przyjadą Ci co mogą i po sprawie.
Coś mi się zdaje, że ten zlot to będzie taki bardziej na siłę organizowany niż na chęci...
ja bym sie chetnie wybral tylko sam juz nie wiem kiedy ma sie odbyc ;)Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
jesli padnie na 15-17 to bede na 100%, jesli wczesniej to kapa bo bede w gorach.. ale poczekajmy jak sie sytuacja rozwinie i sie zobaczy :mrgreen:
jak to mowia - gdzie polakow dwoch tam trzy zdania :lol: .. ale ja tam wierze, ze w koncu cos ustalimy 8-)
Albo: takich dwóch jak nas trzech to ni ma ani jednego :lol: ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kubak82
nie wiem czemu ale to od razu skojarzylo mi sie z naszymi milosciwie panujacymi bracmi :lol: :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
No to co robimy?? Ja sie dostosuje - Thorin:p
To moze w polowie miesiaca? 15-17 wrzesnia?
To może w połowie miesiąca.
Moze byc, wszystko jedno. Najwyzej mnie nie bedzie;-) ale faktycznie wrzesien to jest malo komfortowy miesiac bo:
a) niektorze jeszcze maja wakacje
b) niektorzy 15 zaczynaja sesje
Cytat:
Zamieszczone przez liquidsound
a niektorzy juz nie maja wakacji a do tego ucza sie i pracuja, i jakos daja rade :mrgreen: Widze ze coraz wiecej ludzi chetnych na 15-17, wiec ustalamy cos ? Nie licze na to ze ludzie sie zjada w piatek bo kto bedzie urlop na jakis tam zlot dawal pracownikowi ? proponuje sobota-niedziela, tak jak w zeszlym roku, termin 16-17 wrzesnia, kto jest za ? kto przeciw ? Liquidsound, liczymy na to ze bedziesz, lepiej sie spotkac w szerszym gronie.