Kurcze no, to słońce to w ogole sobie łazi po tym niebie jak chce :)
Wersja do druku
Kurcze no, to słońce to w ogole sobie łazi po tym niebie jak chce :)
no bo to tak jest ze w roznych porach dnia jest na roznych wysokosciach :mrgreen: ;-)
#3 jest taka "czysta" pozostale za lekka mgla, moze podbic tamm kontrast?
JAC - no co ty :) toz 3 jest zupelnie w innych charakterze. Swiatlo inaczje ustawione, inny pomiar. Dlatego jest inna, a podbicie kontrastu moze da zludny efekt ostrzejszego swiatla, ale nie jestem pewien czy to mi sie podoba. Jednak dzieki za uwagi... ot mam wene na takie przepaly i flary. Miekko mi, frunę ... :)
Acha - no i zgoda, slonce bylo na początku o godzine za wysoko... tak minej wiecej o godzine ;)
Od siebie dodam, że flary zajefajne. Pod słońce - dla mnie midzio :-D
Reszta na GG, nie będziemy tu przeca robić PM czy też PLfoto :mrgreen:
Albo co tam :mrgreen: Jakieś dziury w swetrze! jak mogłeś? :lol:
Brakuje mi tutaj ładnego światła - jakiegoś popołudniowego, czy coś. Tutaj jest takie mocne, zabijające efekt.
ok. Tworzy efekt zepsucia zdjęcia. :D (moim zdaniem oczywiście)
Rozumiem, ze miala to byc zabawa z uzyskiwaniem ciekwostek pod slonce.
Dla mnie najlepsza 6. Dobrze pomyslane promienie na sweterku "odcinajace" reke od konia, przypal na czesc twarzy zaslonieta przez wlosy (chcociaz tutaj chyba dobrze by zrobilo gdyby glowa ciut bardziej zaslaniala slonce, ew. gdybys sie przesunal ciut w prawo zeby wyszlo na wlosach cos posredniego miedzy 4 a 6). Flara wyszla ladnie, symetrycznie po przekatnej do tego przypalu przez cale zdjecie :D
Zapraszam na kilka nowych.
SET No. I
http://www.piotrbiegaj.com/photo_source/set9.jpg