f/1.8
28.0 mm
1/250
iso 200
Piękna pora na zdjęcia, nieprawdaż?
31 -
Wersja do druku
f/1.8
28.0 mm
1/250
iso 200
Piękna pora na zdjęcia, nieprawdaż?
31 -
@Mariusz
Dzięki. Jessica ostatnio urodziła i odpuściła fotografię. A poza tym jest niesamowicie wesołą kobietą :)
Też się dołączę: zdjęcia mi się spodobają, dają do myślenia i sprawiają, że wraca chęć do fotografowania :D
Dzięki Morfi! Lecimy dalej!
Parametry:
f/1.4
50.0 mm
1/400
iso 200
Jeden z moich ulubionych portretów i wyjątkowo łagodny jak na moje mocno ostrawe inklinacje. Kolor sukienki i głogu tak ze sobą współgra, że nie trzeba niczego innego do pięknego odbioru.
32 -
Bardzo ładnie obrabiasz twarz, ogólnei skóra twarzy na Twoich fotkach jest super zrobiona. Dałbyś mi jakieś rady?
Maxwell61 dopiero sie rozkreca. A co bedzie jak dotrze do tych najlepszych w swojej galerii. :-)
Specyficzne, ale podoba się.
Nie umiem focić portretów i nawet nie rozumiem często ocen: ten dobry ,a ten :nie.
Ale ten zestaw jako odbiorcy: podoba mi/mnie się :).
Czasem też mam drobne ograniczenia jak w przypadki foty "30" aby zmałpować ujęcie
ani auta ani laski :)
@Janeek
Nie bluruj, to podstawa podstaw. Stempel dość ostry uważnie stempluj. Wiele osób idzie na łatwiznę i bluruje po czym dodaje szumy wraz z textura. No cóż .. prowadzę warsztaty więc jak coś to zapraszam :)
@xxkomarxx
stopniuje napięcie :)
@mkkaczy
dokładnie specyficznie i nie zawsze się to podoba, ale zawsze mnie gdzies rozpoznasz z tłumu :)
@zysk
trochę wiary! Modelka Basia chętnie pozuje i w tym stroju. te samo auto nawet Ci załatwię, tylko musisz przekonać Basię, że ja dobrze uchwycisz za to, czy za tamto :P