To ja dorzucę swoje fotki z 11 czerwca(niedzieli). Pierwszy raz w życiu fotografowałem samoloty-mam nadzieję, że się wam spodobają:)
1.
2.
3.
4.
5.
Wersja do druku
To ja dorzucę swoje fotki z 11 czerwca(niedzieli). Pierwszy raz w życiu fotografowałem samoloty-mam nadzieję, że się wam spodobają:)
1.
2.
3.
4.
5.
ajć, coś panowie mieliście problem z kadrowaniem ;)
Ja rozumiem lag w kompaktach, ale dslr :)
A jakie kadry polecasz? Na komputerze skadrowałem tylko ostatnie zdjęcie-z resztą nic nie było robione. Jak coś się działo bliżej barierki, to miałem problem ze złapaniem tego w całości, bo udało mi się pożyczyć tylko stałkę(200 mm).
no właśnie. chodziło mi o zdjęcia kiedy samolot prawie wyleciał z kadru (twoje) lub ledwie do niego wleciał. To jak, LAG czy kłopoty z refleksem ;)
Niebo jest jednego koloru-nigdy nie zaszkodzi trochę pomanipulować fotką i zrobić z tego, kiedy prawie wylatuje z kadru, panoramkę;p U mnie brak doświadczenia w fotografowaniu samolotów;p Tutaj są helikopterki: http://fotoik.pl/index.php?akcja=zdj...okaz&id=253430
czy liczba mnoga oznacza że moje kadry są niepoprawne? nr1 ok centralny ale 2 chyba ok.. :)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Spoko, routlaw-jak coś jest nie tak w zdjęciach, tzn. że w moich;p Ja jestem tym, który się na błędach uczy, ale i tak wielkie podziękowania dla Muflona, którego lekcja fotografowania samolotów pozwoliła mi wogóle cokolwiek i jakkolwiek sfotografować. Jeszcze raz Wielkie Dzięki!
panowie, nieco luzu :) wszak wyjaśniłem z czego się śmieję.
A czy ktoś się stresuje?:p Luz by się na fotkach przydał-szczególnie moich, bo ciasno kadrowane niektóre;p Pzdr!
kolejna fotka ;)