Reklama dzwignia..... wiadomo, a naiwnych nie sieja :lol:
Oj tam zaraz takie smiechy ;-) pewnie ma specjalnie ostrzone na kamieniu szlifierskim soczweki :lol:
Wersja do druku
W sumie to nie wiem o co wam chodzi :roll:. Przecież jest jasno napisane: JAK NA KIT
A co miał napisać? Że mydło i pieniądze wyrzucone w błoto? Zwykły marketing, mało to frajerów na Allegro? ;-)
No cóż, ja widziałem dużo ostrych fotek z KITa nawet bardzo dużo bo sam nim pstrykam, i może dlatego nie łapię żartu. Założę się że jakby to było szkło za kilka kPLN , nie grzeszące ostrością to nie było by to uznane za żart, cóż taka magia $$$
Też do nie dawna używałem tego szkła i uważam że w segmencie "low-end" w niczym specjalnie nie ustępuje konkurencji (generalnie znacznie droższej), ale nazwanie go "brzytwą" rzeczywiście zakrawa na żart, porównywalny z "profesjonalna lustrzanka eos 500n" (widziałem coś takiego na allegro) :-)
jesli spojrzec na slowo "kit" troche ogolniej, to jeszcze ze 20 lat temu standardowym szkielkiem dodawanym do korpusow byly 50-tki ze swiatlem wokol 1.8. i to niekoniecznie tak biedne jak dzisiejsza canonowska.
tam bym sie nie bal okreslenia brzytwa (chociaz bym nie przesadzal). ale przy sloiku typu 18-55... gimme a break