-
Witam
Forum czytam od dwóch lat gdy postanowiłem że zakupię lustro Canona. Pstrykam fotki od 3 lat, najwięcej architekturę i krajobraz ze względu na wakacyjne podróże po zamkach i pałacach. Ostatnio walczę również z portretami, dlatego że urodziła mi się córeczka, która została moją modelką do zdjęć. Canona 450D czyli moje pierwsze lustro posiadam od zeszłorocznych wakacji, wkrótce dojdą obiektywy: Canon 55-250 f/4-5.6 IS, Canon 50mm f1.8. Pozdrawiam Wszystkich z Gradu Kraka.
-
Witam wszystkich :)
Jestem posiadaczem Canona SX100 IS,
Cieszę się że tutaj dotarłem, mam nadzieję że forum pomoże mi lepiej ogarnąć ten aparacik :)
Pozdrawiam!
-
cześć wszystkim
na forum jestem od niedawna więc postanowiłem i tu zawitać :)
aparacik mam od ok 3 miesięcy, dopiero uczę się robić zdjęcia - trochę przeszkadza w tym szukanie pracy - pochłania masę czasu :( mam 500d tylko z kitem niestety, czaję się na coś do macro ale póki nie znajdę sensownej pracy to mogę o tym zapomnieć :(
pozdro 4 all
-
Witam wszystkich :)
Fotografią zajmuję się hobbystycznie, ale do początkujących już nie należę :)
Aktualnie pstrykam sprzętem:
Canon 50D
Canon PowreShot SX100 IS
Swoją historię zacząłem od ojca KODAK-a CX6330. Następnego, Canona PowreShot SX100 IS, to ja sprezentowałem jemu, a teraz wspólnie pstrykamy lustrzanką Canon 50D.
Nie lubię automatów (AF) - wolę sam robić zdjęcia ;)
Pozdrawiam
-
Witam wszystkich , jestem nowy i powoli się orientuję o co tu biega , proszę o wyrozumiałość i pomoc w dalszym tu obcowaniu .
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Proszę o pomoc w ustawieniu kolorów w PS 3, oraz w aparacie , drukuję odbitki na papierze w formacie max.30x40cm .
-
Witam i ja wszystkich forumowiczów :)
Fotograficzną pasję spełniam ją przy użyciu zestawiku Canona :)
Pozdrawiam
-
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem od niedawna posiadaczem Canona 450D z obiektywem kitowym. Fotografią interesuję się od znacznego czasu ale wcześniej robiłem fotki na analogach. Teraz zacząłem zabawę na cyfrówkach mam nadzieję, że się nie zawiodę... :)
Pozdrawiam
-
Witam Forumowiczów.
Zdjątka robię od komunii na której dostałem smienke. Później był Zenit TTL i zabawa w ciemni. Przerzuciłem się na foto cyfrowe i po Minolcie Dimage Z3 kupiłem swoją pierwszą lustrzankę cyfrową SONY a350. Teraz od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem CANONA 7D. Fotografię traktuję jak hobby. Pozdrawiam
-
Witam wszystkich forumowiczów. Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem c450d, speedlite 580 EX II i kilku szkiełek. Fotografią zajmuje się hobbistycznie. Na naszym forum znalazłem wiele ciekawych i przydatnych informacji. Pozdrawiam Maciek
-
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem grafikiem komputerowym z bardzo długim stażem. Wbrew swej woli (broniłem się rękami i nogami) stałem się posiadaczem C5DII i stałki 50mm f/1,2 L USM. Wiem, wiem to marzenie większości z Was. Ale nie moje. Drzucono mi do tego jakieś softboxy i inne duperele. Mam dopstrykiwać tym zdjęcia kostiumów i wszystkiego o czym zapomnieli fotografowie na sesji. Chyba się tu czegoś dowiem o robieniu zdjęć studyjnych, bo na szkołę to już trochę za późno.