Jeśli masz zamiar kupić torbę to polecam LOWEPRO EX180. W niecie kosztuje już od 130 PLN. Dobra cena za dobrą jakość.
Wersja do druku
Jeśli masz zamiar kupić torbę to polecam LOWEPRO EX180. W niecie kosztuje już od 130 PLN. Dobra cena za dobrą jakość.
u mnie za to zaczyna sie robic ciasno .... zniknal tamron 28-200 a na jego miejsce weszla sigma 400 i filtry musialy sie wyprowadzic do zewnetrznych kieszeni na bokach plecaka :(
troche mi sie to nie podoba bo musze teraz bardziej uwazac jak go gdzies opieram ale nie ma wyjscia niestety ....
Witam,
Czy ktoś zna firmę Apollo? Znalazłem w Pstryku torbę "http://www.pstryk.pl/szukaj.php?search=Apollo+Adventure+4&submit.x=6&su bmit.y=10"
ale nie mogę doszukać sie czegoś o firmie.
Może ktoś już ma coś tej firmy i wie więcej?
swnw
ja kupiłem plecak dual firmy Apollo. Tani i porządnie zrobiony. Nie rzuca się w oczy a dość pojemny jest! zobacz tez w Foto-net oni tez maja te torby i plecaki.
janusz
Media Marct handluje torbami Apollo głównie do kompaktowych aparatów cyfrowych - torby sa małe ale b. ładnie wykonane i tanie - no ale to masówka
Dzięki za odzew, widziałem dziś małe Apollo na kompakt - dobrze zrobione, bardzo zachecająco, jutro ruszam na poszukiwania.
Pozdrowienia, swnw.
Witam. Mam pytanie do użytkowników plecaka LOWEPRO SlingShot 100 - czy będą klopoty z wygodnym zmieszczeniem w nim zestawu 350D+grip+Tamron 28-75 ? Mimo uważnej lektury nie znalazłem dotąd opinii kogoś , kto by w tej torbie nosił 350D z gripem. Bardziej od teoretycznych rozważań interesuje mnie opinia praktyka.
greg7878 -> zestaw się zmieści, ale nie złożony w całości. Polecam www.cambags.com - zobacz sam jak to wygląda w praktyce.
Dziękuję Earl Grey za podesłanie ciekawej stronki. Wychodzi wg. niej , że zakup SlingShota 100 do 350D z gripem dla mnie mija się z celem. Pozdrawiam.
a jak sie ma ten slingshot 100 aw do 5d?