witam - jestem Nikoniarzem - ale tutaj mam nadzieję dowiem się też czegoś ciekawego o fotografii i sprzęcie
Wersja do druku
witam - jestem Nikoniarzem - ale tutaj mam nadzieję dowiem się też czegoś ciekawego o fotografii i sprzęcie
Witam wszystkich.
Bardzo spodobalo mi sie Wasze forum i licze, ze wiele sie tutaj naucze. Jestem posiadaczka Canona EOS 350D juz od kilku lat lecz do tej pory robilam zdjecia na czuja ;) Teraz, ze wzgledu na dlugie godziny spedzane w domu z niemowlakiem postanowilam sie podszkolic. Wiem, ze dluga droga przede mna bo zupelnie zielona jestem.
Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu przeglądam forum. Spodobało mi się u Was, stąd decyzja o dołączeniu.
Mieszkam w zachodniej części Polski. Fotografia zawsze mnie pociągała, ale z różnych względów to zainteresowanie aż do zeszłego roku nie przerodziło się w coś głębszego. Dopiero zaczynam: niewiele jeszcze wiem, mniej umiem, ale mam kupę dobrych chęci. Liczę, że w dalszym ciągu będę uczyć się, korzystając z Waszego doświadczenia.
Interesuję się jeszcze literaturą, fantastyką naukową i lubię naturę: uwielbiam włóczyć się po okolicy pieszo albo na rowerze.
Witam wszystkich. Fotografią zajmuję się amatorsko od paru a jak dobrze się przypatrzeć od parunastu ładnych lat. Obok dwóch analogowych puszek spoza stajni Canona dorzynam obecnie swojego wysłużonego C 350 D i myślę powoli o poszerzeniu stajni o model dwucyfrowy prawdopodobnie. Liczę że forum te pozwoli mi na komunikację z wieloma ciekawymi i interesującymi pasjonatami fotografii.
Już coś na tym forum napisałem i cham ze mnie, że się nie przywitałem, robię więc to teraz. WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE. Fotografią zajmuję się już jakieś 4 lata lecz dopiero jak trafiłem na to forum zrozumiałem jak mało jeszcze wiem:) Ciągle się uczę i mam wielki zapał do tego. Żałuję tylko, że portfel nie jest tak gruby jak bym tego chciał (ale może w przyszłości wygram wreszcie w TOTKA). Jeszcze raz witam wszystkich :)
Witam Wszystkich
Zamieszkuję mieścinę pod Stolicą a w sumie patrząc na mapę to bezpośrednio nad pomiędzy rzekami Wisła i Narew.
Posiadam body 400D + słoiki w postaci KIT + Sigma 70-300 + stałkę 50 1,8 II
Fotografią interesuję się już od jakiegoś czasu lecz osiągnięć zbyt wielkich nie mam po za kilkoma kadrami z których jestem dumny.
Moją pasją jest portret lecz ostatnio cisza i spokój przy robieniu przyrody coraz bardziej mnie wciąga.
Jestem tu po to by czerpać wiedzę z nieograniczonej studni tego forum a jeżeli będę w czymś mógł pomóc to i ja udzielę rady.
POZDRAWIAM.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich Canonierów. Jako, że nie jestem zbyt rozmowny, pozwólcie, że w dalszym ciągu będę dyskretnie czytał, obserwował i mało kiedy komentował :) . . .
Witam Was.
Od roku zapatrzony w Canona dopiero niedawno mogłem sobie sprawić swoją pierwszą lustrzanke - 30D + 50/1.8 :) Forum czytam od dawna, lecz dopiero teraz mogę zabrać głos. Ogólnie zainteresowany fotografią koncertową.
Pozdrawiam z Wrocławia
Witam.
Lubię focić wszędzie tam, gdzie mało światła. Najbardziej interesują mnie fotki z imprez kulturalnych ze Wstępem Wolnym dla Wszystkich :). Mam zamiar przejść z analoga Yashicy 108 na lustrzankę cyfrową, prawdopodobnie Canona.
Zdarza mnie się także popełniać fotki podkręconymi kompaktami :)
Moje fotki koncerty jazz, sztuka ulicy, i nie tylko: http://imprezy-wawa.ovh.org
Pozdrawiam Wszystkich :)
Witam Wszystkich.
Fotografią zajmuję się od ponad roku i ciągle się uczę. Obecnie posiadam Zenita 122s :mrgreen: oraz Fuji s9600, lecz w krótce ustąpią one miejsca Canonowi 50D:-D. Liczę, że z forum dowiem się czegoś ciekawego.
Pozdrawiam