Pisałeś normalnie na maila kurii? ja też pisałem ale zero odezwu:(
Wersja do druku
Daj znać kiedy będzie można.
Czy wiadomo coś na temat kursów liturgicznych w Wawce?
organizuje je Fundacja "Dobra wiadomość" - sprawdź na ich stronie
Czy ktoś z Państwa zna termin i miejsce najbliższego kursu liturgicznego dla fotografów i operatorów kamer w Koszalinie lub okolicach ?
Dla zainteresowanych - świeży news sprzed 30 minut:
Diecezja Sandomierska
- kurs organizowany będzie w październiku lub dopiero w kwietniu - warunkiem jest zgłoszenie się co najmniej 15 osób
- czas trwania kursu to 5 piątków z rzędu w godz. 15-18, czyli łącznie 15h :shock: - dozwolona jest tylko jedna nieobecność
- certyfikat/legitka/jakby to nie zwał ważny jest 5 lat
- i na koniec gwóźdź programu, czyli cena....250zł :lol:
Dla zainteresowanych z Diecezji Szczecińsko - Kamieńskiej wklejam treść maila który otrzymałem z kurii:
Szanowni Państwo!
W związku z wcześniejszym wstępnym zgłoszenie przez Państwa zamiaru uczestniczenia
w Szkoleniu dla fotografów i kamerzystów kościelnych uroczystości liturgicznych
proszę o potwierdzenie uczestnictwa w kursie, który będzie organizowany w dniu 17 października 2009 r.
Data spotkań: 17 października 2009 godz. 9.00 â 16.00 (jedno spotkanie)
Miejsce: Wydział Teologiczny Uniwersytetu Szczecińskiego,
Szczecin, ul. Papieża Pawła VI nr 2, sala 204 (Aula Pawła VI), II piętro
W programie szkolenia:
- Liturgia sakramentów i sakramentaliów
- Zadania fotografa podczas liturgii w dokumentach i przepisach Konferencji Episkopatu Polski
- Wybrane zagadnienia prawne (prawo autorskie i przepisy porządkowe).
- Zasady praktyczne fotografowania i filmowania w kościołach
- Architektura sakralna.
Potwierdzenie udziału należy zgłosić wiadomością zwrotną do dnia 30 wrześnie 2009
Po potwierdzeniu udziału zostaną Państwu przesłane niezbędne informacje w celu formalnego zapisania się na kurs
Ja już jestem po kursie w koszalinie więc raczej się nie wybieram. Jak ktoś będzie wiedział jakie są koszta i wymagania to niech da tu znać bo jak niewielkie to może się wybiorę raz jeszcze.