Odp: [jacek_73] do National Geographic i tak mnie nie wezmą
Miałem śliczny sen. Śniło mi się, że w pięknych okolicznościach przyrody, przy cudownej zimowej aurze, klepałem sobie widokówki. Cały sprzęt, który był mi w danej chwili potrzebny był pod ręką...8-) Rzeczywistość okazałe się brutalna.
Cytat:
Zamieszczone przez
janmar
...bałagan powstał
Nic to - sie_ogarnie
[860]
[861]
No, nie wiem nie wiem, czy te zdjęcia spodobajom się ludzią.
mnie siem podobajom, fajne foteczki :(
Nr 860.
Ktoś coś powinien zrobić..przecież oni zmarzną :shock: .Tak stać dniówkę na mrozie :shock:..
Gdyby nie profesjonalny podpis ,powiedziałbym ze to manipulacja Photoshopem
Wywaliłbym pana z prawej bo coś robi i psuje scenę :evil: zawsze się taki znajdzie..
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
mnie siem podobajom, fajne foteczki :(
Nic dziwnego :) Nienaganna kompozycja, staranne kadrowanie... A podpis? Nie za mały? Bo jednak łatwo go przeoczyć.
[862]
Słowiańska czcionka, nienagannie lakoniczne stwierdzenie faktu,wręcz przyćmiewa cudne skądinąd fotografie. "Lubiem to ."
Jezuicka to dla mnie dziwna uliczka,jak żywcem z Newtona ,wabi wieczorem by wziąć aparat..Brak jedynie pięknej blondynki w norkach niedbale zarzuconych na nagie ciało, blondynki o nogach aż do nieba, obutych w niebotyczne szpilki,udach białych,smukłych, spod rozpiętego futra błyskających...mam nadzieję ze uzupełnisz pustkę ulicy Jezuickiej o ten drobiazg,aby nikt nie mógł powiedzieć żeś gorszym od Newtona Helmuta fotografem jest....
A może manekin Newtonowski ?
Cytat:
Zamieszczone przez
janmar
...
A może manekin Newtonowski ?
Nie lubię manekinów jakich bądź. A z ludźmi to jest zawsze jakiś problem...generalnie.
rok 2005
rok 2007
Nie jest to blondynka, z nogami do szyi, itd - ale sztuka jest sztuka :)
Śliczna pani.:-)
Manekiny to ludzie ,ludzie to manekiny jedno na wzór drugiego stworzone na ciemnych uliczkach nie odróżnisz..w jasnym życiu często też..nie odróżnisz...
twarze manekinów ,ruchy manekinów ,myśli manekinów,ubrane manekiny,rozebrane manekiny,porzucone manekiny,nie lubiane manekiny,twory Dżepetta ożywione przez wróżkę o różowych włosach...sznurkami losu pociągane,warte są fotografii choćby.
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
Podpis zdecydowanie za mały ale...fotka bardzo dobra.
Może trochę krzywa i zbyt pionowa ale to drobiazgi.
Ma klimat.
Cytat:
Zamieszczone przez
waldekgdynia
...ale to drobiazgi.
Wiesz, diabeł tkwi w szczegółach :) Zbyt pionowa? Mogę prosić o doprecyzowanie, bo brzmi zbyt wieloznacznie.
Cytat:
Zamieszczone przez
janmar
Manekiny...warte są fotografii choćby.
Sie pomyśli...tylko nie wiem czy jest taka potrzeba, skoro powstała o nich swego czasu (1983r.) piosenka
http://www.youtube.com/watch?v=AOcPeMIZqUc
[863]