Dwójka wymiata.
Wersja do druku
Dwójka wymiata.
niedawno z kolegą odwiedziliśmy takie miejsce. W Czerwonaku nieopodal Elewatorów jest nad wartą stary, opuszczony budynek chyba jakiegoś żurawia do przeładunku zboża. Można tam wejść i porobić zdjęcia. Jeśli Cię to interesuje - mogę przesłać kilka fotek na maila. marek_majcherek@wp.pl
pozdrawiam Marek
gorźźźna jestem ^^ bardzo mnie się zdjęcia podobaja, ale aparatu Qtek nie wyrzucę
Natalia odpada raczej, nad morzem jest... Określcie się na która godzinę i załatwcie może sami jakąś modelkę.. z Ciejem muszę się do końca dogadac, wczoraj nie dało rady..
i określcie na ktora godzinę diokladnie mam tę wizażystkę załatwiać! ( Dan, zwłaszcza ty...)
Maciejka się zgadza pod jednym warunkiem - ze będzie z facetem i zrobimy im razem kilka zdjęc.. to jak?
Ja tam zawsze no chyba żeby akurat nie :)
MXW, super fotki 2 i 3. Żałuję że mnie nie było:cry:
to bedzie u danavelda? ostatnio mignal mi na sw. marcinie, ale nie dogonilem:p
tej mam pytanie
mam modelke chetną na niedziele.
mam ją organizować? to by nas dwie już bylo
aha i dajcie jakies kontakt namiary, bo ja mam neta do jutra do 15.30 a potem **** :/
jak by ktos jechal gdzies autem, to my bysmy sie chetnie zabraly, jakby dalo rade ofkors :)
W ten weekend tradycyjnie będę nieobecny w Festung Posen.
Chętnie wybrałbym sie w koncu z wami;) ale czas bede miał dopiero w 1 piątek marca... Do tego czasu każdego dnia coś...