przyjemne przyrodnicze zdjecia:)
a.. powiedz skad bierzesz informacje (ksiazka, jakies strony?) jak sie obchodzic z ptakami coby ich nie sploszyc, gdzie ich szukac? uzywasz jakiegos (mini)statywu do tak dlugich ogniskowych?
Wersja do druku
przyjemne przyrodnicze zdjecia:)
a.. powiedz skad bierzesz informacje (ksiazka, jakies strony?) jak sie obchodzic z ptakami coby ich nie sploszyc, gdzie ich szukac? uzywasz jakiegos (mini)statywu do tak dlugich ogniskowych?
Jesli o fotki chodzi to i Kubaman i Fotość macie w sobie coś czarodziejskiego.Wy a nie fotki.Tak ,tak ..czytałem co piszę.Szczegolnie fotosć za tą odległość od nas pozdrawiam.
Bo Kubaman no to nasz i pojeżdża jak na burej suce,Kuba. niepotrzebnie,Pozdrawiam Cię.
Ewa :) dzieki za wpis :)
Loome :) kiedys z tym bylo gorzej , bo sam musialem znalesc , wypatrzec ptaki , sprawdzic slonce jak wschodzi i zachodzi tak by dobrze bylo postawic czatownie , teraz , to ludzie sami dzwonia mowia co , gdzie widzieli , wiec rozchodzi sie teraz tylko o czas :)
janmar to co mi juz wiele razy mowili , to to ze w PL jest gorzej z ptakami , ze u mnie to to jest raj na ziemi , ale ja tak nie moge powiedziec , bo w PL jeszcze ptaszkow nie pstrykalem :)
dzieki ze sie odezwaliscie , bo juz zaczolem myslec ze moj post jest niewidoczny :)
Ojej! A ta to chyba prosto z dworu Ludwika XIV przyleciała! Co za krynolina! :D
super gra światłem, fajnie widać odblaski wody na skrzydłach.. super!
czaple wystarczylo tylko pilnowac i w odpowiednim czasie nacisnac spust migawki :)
a teraz siwa z raczkiem :)
ale fajne ptaki macie w tej Ameryce ,koło mnie tylko gołębie.:cry:
Zdjęcia świetne !!!!!!!!!!!!!!