-
witam
Witam Wszystkich! Od trzech miesięcy posiadam 40D z 17-85 IS USM i gripem bg-2n. Mam nadzieję że dobrze wydałem pieniądze. Większość piszących ma jakieś uwagi do sprzętu - negatywne przeważnie - mam nadzieję że te spostrzeżenia to efekt długoletnich doświadczeń z Canonem i ogólnie to najlepszy sprzęt na świecie:D
-
Hej, mam na imię Asia i robię małe zdjęcia :)
Moja przygoda z Canonem zaczęła się od AE1.
Obecnie fotografuję 5D Mk II z obiektywem 24-70/2,8.
Do dziś byłam tylko czytaczem forum. Mam nadzieję, że wreszcie się ośmielę... :D
Pozdrawiam wszystkich spod znaku C!
-
-
Cześć Wszystkim
Mam na imię Dominik i mam 18 lat
Pasjonuje sie fotografia i posiadam Nikona d70+50mm 1.8
Czy posiadanie przeze mnie nikona nie pozwala mi na udzielanie się na tym forum ?:)
-
-
Witam wszystkich obecnych i nieobecnych :)
Mam na imię Michał i mam 22 lata. Moja przygoda z Canonem rozpoczęła się przed dwoma laty (lustro 400D). Jak znalazłem to forum??? google.pl ;)
-
Witajcie - jestem Sławek, forum wskazała mi kompania Flanel&Łysy na Autokąciku :mrgreen:
Mam Canona 1000D + grip z Tamronem 17-50/2.8 oraz Canonem 55-250/4-5.6
Sprzęt mam od 2 miesięcy, ale fotografuję od dawien dawna, toteż jako uzupełnienie mam Lumiksa LX3, od 1,5 roku.
Dotąd głównie czytałem to forum jako anonim, od dziś troszkę Was pomęczę ;)
-
Witam wszystkich :) Nie będę pisał o sprzęcie bo mija się to z celem. Mam nadzieję, że z częścią z Was będzie okazja spotkać się w plenerze. Pozdrawiam!
-
Witam i ja wszystkich canonowców, po latach przerwy zawitałem znów na forum (mam nadzieję, że tym razem na dłuższy czas)
pozdrawiam all
-
Witam!
Mam na imię Konrad. mam 23 lata i fotografią bawię się dopiero od kilku miesięcy. Mam Canona 1000D + kit 18-55 + na dniach planuję zakup szkła 50/1.8. Z racji studiów przemieszczam się miedzy Lublinem a Tarnobrzegiem.
pozdrawiam Kanonierów!