No tak, moja wina nie zwróciłem uwagi :mrgreen:
Wersja do druku
;) luz :)
?
Dla mnie rewelacja, masz świetną modelkę, doświetlane jakąś blendą?
Bystry, kurcze, dla mnie fota przemiodna (choć zimne barwy raczej nie są moim klimatem). Można się przyczepić do przepalonej lewej strony modelki, ale chyba tylko dla samego czepiania. Choć jeśli to wynik obróbki, to pewnie bym to skorygował. I jeszcze przy okazji wystemplował lewą krawędź kadru (na samym dole) ;-)
Nie wiedziałem co to zimne barwy :D
Histogram mówił, że nie jest przepalona :)... Włosy były to skorygowałem (tak!)... Natomiast bardzo mi się podoba gdy skóra jest taka jasna :) To się podobno nawet jakoś nazywa :D Ja się nie znam ;P
Wersja ciepła (zawsze mam ze 3 w zanadrzu to jak się jakaś nie podoba to mówcie ;P) ;) http://img60.imageshack.us/img60/580/pati13colorqq9.jpg
Na policzku jest przepał, być może jest tam wartość 254 czy 253 (jeśli kodowane na 8 bitach), niemniej widać wyraźną biel. W tej wersji niebieskiej nie rzuca się to mocno w oczy, w kolorowej ciut bardziej.
No high key to to raczej nie jest, jeśli o to chodziło ;-)Cytat:
Natomiast bardzo mi się podoba gdy skóra jest taka jasna :) To się podobno nawet jakoś nazywa :D Ja się nie znam ;P
Też ładne, choć ta tonowana BW bardziej klimatyczna, nie wybija się też na niej tak bardzo ta roślinność w tle. Poza tym nie mówiłem, że ta zimna wersja mi się nie podoba, tylko wręcz przeciwnie :) A masz może wersję BW zabarwioną barwami ziemi lub podobnymi (wersja 3 ;-))?Cytat:
Wersja ciepła (zawsze mam ze 3 w zanadrzu to jak się jakaś nie podoba to mówcie ;P) ;)