1,5,1,12,13 to kilery
reszta bardzo dobra, ale te są rodzynkami w bardzo dobrym cieście. Naj jest chyba 12.
Wersja do druku
1,5,1,12,13 to kilery
reszta bardzo dobra, ale te są rodzynkami w bardzo dobrym cieście. Naj jest chyba 12.
12 najlepsza z ostatniej serii
świetnie pokazane B-1
A ja się zastanawiałem co to za impreza w Berlinie jak mi tych 4 Szwajcarów śmigneło nad głową.
No po prostu full wypas!
Bardzo udane latadła ;)
Chyba mnie zarazisz ta forma fotografi...jakimi Ty szklami focisz??
bez przesady, taki sprzęt staje się naprawdę popularny i coraz bardziej powszechny.
Muflon, mnie bardzo ciekawi na czym ty stawiasz te 500 z tc i jak nim operujesz. Modele śmigają bardzo szybko, a to trzeba celować w kosmos. Coś jakoś słabo czuję bardzo szybkie ruchy na statywie z pozycją "teleskopową"
Na niczym nie stawiam :) No, powiedzmy czasem jak mam o co, to się podeprę, ale to w pomijalnej ilości przypadków - reszta z ręki. I niestety skonczyly sie zabawy z panningami @1/30s albo rozmycia smigiel w helikopterach na pol pelnego obrotu :mrgreen: póki co max to jakieś 1/160s, ale ciągle ćwiczę ;-)
Co do celowania - nie powiem, nie jest tak luksusowo jak z pompką w 100-400 ;-) ale idzie się przyzwyczaić. To kwestia takiego troche wyczucia sprzetu - patrze gdzie leci, jak leci i podnoszac obiektyw do gory juz jakos tak automagicznie uwzgledniam poprawke na ten ruch. Jak nie trafie - kontrola drugim okiem, poprawka. Jak już mam w celowniku to raczej problemu ze sledzeniem nie ma, chyba ze coś przeleci za blisko i za szybko :)