Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II
bo to nie jest dobra cena
dobra to <3500
http://tablica.pl/oferta/canon-5d-ma...9-ID5cmuW.html cos za tani ten mk2 przy tym przebiegu i jeszcze dorzuca 50mm
Cytat:
Zamieszczone przez
Sezamek
Na tablicy przy takiej cenie, to już raczej tylko odbiór osobisty :(
Z Tablicy to tylko z odbiorem osobistym.
To Górzno to niedaleko mnie, jakieś 50km, ale mi nie jest akurat potrzebny 5DmkII.
IMHO dziwny numer telefonu.
Gdyby to nie byl jakis walek to bym go dla siebie wzial, tylko dla mnie lepiej byloby przelac kase komus z forum i pokryc koszty dojazdu i wysylki niz placic sprzedajacej
No fajnie, tylko jak się skontaktujesz skoro podany numer telefonu 123-987-098 to lipa jest ?
Dlaczego lipa? Dzisiaj z takiego prefiksu (123) miałem połączenie od konsultanta Netii... No, chyba że już sprawdzone. ;)
Dlatego, że po wybraniu dziś numeru połączenie automatycznie jest odrzucane - chyba, że nie miałem szczęścia :(
Cytat:
Zamieszczone przez
Kecaj
Dlaczego lipa? Dzisiaj z takiego prefiksu (123) miałem połączenie od konsultanta Netii... No, chyba że już sprawdzone. ;)
Małopolska ma prefix 12, więc to chyba jest numer (12) 398-70-98, tylko tak dziwacznie zapisany...
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
Małopolska ma prefix 12, więc to chyba jest numer (12) 398-70-98, tylko tak dziwacznie zapisany...
Wtedy to będzie dziwne, bo do Małopolski całkiem daleko z Górzna. ;) Ogłoszenie zniknęło z tablicy.