Odp: [jacek_73] do National Geographic i tak mnie nie wezmą
Co do przyjemności z oglądania - ludzie przez ponad rok przywykli to przyjemniej się ogląda, a ci którzy nie dali rady nie wchodzą by nie męczyć siebie i przy okazji innych. Chwała im za to :)
Cytat:
Zamieszczone przez
rysib
To już chyba zboczenie, siedzieć w Sylwestra na cmentarzu...
Chyba bym zamienił na z pewnością i zaczął od gis :)
[834]
...a beton gryzie.
[844] patrzymy tam, gdzie nie widać nic
Chełmno w tle gotycki kościół św. ducha?
Dlaczego ten znak zapytania na końcu? Widziałaś film Doroty Kędzierzawskiej "Jestem" ?
niestety nie widziałam - czy coś straciłam? znowu znak zapytania, a jest bo nie byłam pewna:oops:
Film dobry (nota 7,2 na IMDb), a skojarzyło mi się bo kręcony był właśnie w Chełmnie...które to na zdjęciu(ach) :)
[845]
[846]
Hmm..zamyśliłem się ,i myślę ,myślę,myślę.... pan z Odensee wypalił mi w pamięci bardziej uproszczony obraz ..
Ale bez wizji pana Christiana nie myslał bym tyle zapewne.
Najciekawsze jest to, że kto by nie opowiadał tej historii, zawsze kończy się tak samo. Ale może ktoś się kiedyś odważy?
[848] brzydkie kaczątko - chwil kilka później
Cytat:
Najciekawsze jest to, że kto by nie opowiadał tej historii, zawsze kończy się tak samo...
Najciekawsze że ten koniec ,tak naprawdę stanowi początek.Chwila kiedy kaczak przeistacza się w młodego łabędzia ,to początek dorosłego życia dopiero...
szkoda że nie można tego w zaden sposób kaczakom uzmysłowić,a już na pewno młodym łabędziom...:idea:
wiedział o tym Hans Christian i nie ciągnął dalej :-)