Traktując literalnie, zmieniłeś adres (w zakładce "adres zamieszkania") na nieprawdziwy. "Chyba" powinieneś mieć pretensje do siebie samego.
Wersja do druku
Powiedz mi w takim razie gdzie w regulaminie Allegro.pl jest wyrażenie “adres zameldowania” ? Jeśli masz konto Ana Allegro.pl zaloguj się, wejdź w zakładkę Ustawienia i przypatrz się stronie DANE OSOBOWE, gdzie jest wyrażenie "adres zameldowania" ?Cytat:
Osoby fizyczne, w celu Rejestracji, powinny wypełnić formularz rejestracyjny poprzez podanie: swojego imienia i nazwiska, pełnego adresu kontaktowego wraz z nazwą kraju i regionu (województwa), adresu e-mail, numeru telefonu kontaktowego, nazwy, pod którą osoba rejestrująca zamierza występować w Allegro (login) oraz hasła (Konta Prywatne). Osoby fizyczne korzystające z Allegro w związku z prowadzoną działalnością gospodarczą zobowiązane są również podać nazwę (firmę), pod którą prowadzą działalność gospodarczą (Konta Firmowe).
Jeśli się chce dyskutować na temat regulaminów to "przekonanie" i werbalizowanie słowa "chyba" nie wystarczy, wprowadzasz tylko zamieszanie swoimi komentarzami. Myślenie i stosowanie teorii "bo tak być powinno" w stosunku do regualminu jest niewłaściwe- regulamin jest jasny i czytelny wg mnie, najpierw go więc przeczytaj a później pisz kto jest bałwanem wg Ciebie bo juz wystarczy jeden bałwan na Allegro.pl który "wiedział lepiej" jak brzmi regulamin i jak go stosować.
http://allegro.pl/item440352566_canon_50d.html no nie wiem, może wymyślam... ale ta ilość komentarzy mnie zastanowiła i wysyłka dopiero w październiku.
Ja też mogę sobie założyć konto na allegro o takiej samej nazwie jak znany i pozytywny użytkownik e-bay.
Mam nadzieję, że wszystko jest oki ale jeśli się pomyliłem to z góry przepraszam użytkownika ArtekPhoto z allegro.
Pozdrawiam.
No ja tak zrobiłem, mimo ze Allegro wyraźnie pisze: "Możesz je także zaktualizować". Takie zagranie traktuję jako oczywiste łapanie klienta na haczyk żeby w przyszłosci nie wypłacić odszkodowania/rekompensaty czy zwrotu prowizji. Kombinowanie i złodziejstwo w czystej postaci.
http://allegro.pl/item447321848_ef_s...an_od_1zl.html
polecam zbadać exif`y zdjęć robione tym kitem .. :D i co gorsza to ludzie to wezmą :/