dobre ujęcie
Wersja do druku
dobre ujęcie
widze ze zbytnio komentujacych nie ma :( jakies uwagi , podpowiedzi ?
zdjecie oczywiscie z szuflady :)
taki dobry sprzecik czy masz jakas extra lokalizacje ? jakim szklielkiem robione?
slowem komentarza to to ostatnie to mogles sobie darowac :)
Ta czapla na tym pienku mi sie podoba, ten perkoz dobry technicznie ale kompozycyjnie juz gorzej bo leb obrócil... obie foty troche za ciasno skadrowane dla mnie - przydaloby sie "jeszcze coś" :) Wiem wiem.... nie zawsze jest co :)
Edit: Kubaman
ani jedno ani drugie.... nie mozesz literalnie brac tego co napisalem i jako wzor stosowac na kazde zdjecie. Zdjecie zdjeciu nierowne. U mnie fotka nr 3 to po prostu zblizenie na ptaka ktory lecac zastygl na chwile w takiej formie. Jest to portret i dlatego jest tak skadrowany a nie inaczej.
wyedytowałem. lec to jet wątek fotosc i jego zdjęcia tu oglądamy. Taki dobry zwyczaj. Każdy może założyć swoją galerię.
i ok, ja nie chcialem juz kasowac zeby nie bylo ze sie wstydze swoich dziel, a zorientowalem sie o tym post factum jak przelecialem watek od poczatku...
Najbardziej autorowi zazdroszcze posiadania mozliwosci fotografowanai tak bogatej fauny. Mysle ze nie tylko ja :)
zdjecia z 40d i robione jpg , z rawu mi nie podchodza zdjecia i za cholere nie pasuja mi z jpg-gu , nie pasuje mi ostrosc , chyba oddam do serwisu na przeglad , a wy co myslicie ? jak te zdjecia pasuja ?
nawet przy stojacym ptaku , mimo ze ostrosc pokazuje ze jest tam gdzie chce , potem na kompie mam problem ze znalezieniem
a te jest z 1d mrk II n
wg mnie są ok, przynajmniej te ostanie kormorany. Pytanie - upodobales sobie sytuacje w ktorych ptaszki cos wydalaja czy to przypadek ? :P