414 Trochę wygląda, jakby używał kosmetyków firmy "Opal gęś" :mrgreen:. A poważnie: jak na słabsze szkło, to wyszło bardzo dobrze.
--- Kolejny post ---
...napisał zysk i cyknął papugę zakamuflowany krzakiem palmy i drzewkiem mandarynki:mrgreen:
Wersja do druku
Aaaa nie,nie tam nie ma palmy(w tym miejscu,bo w innych są),to u Roberta na bulwarze :mrgreen: .
Dla odmiany :
coś milszego niż ptasia grypa :lol: .
Raczej nie,to kapeć:90 m i 4000 DWT,ten poniżej :177 m 33000 DWT
Statki, jak statki. Czy masz możliwość podpłynięcia czymś (pontonem, łódką) do takiego kolosa i zrobić zdjęcie fishem?
Mniej więcej tak jak:krajobraz to krajobraz lub kwiatek to kwiatek .
Mnie ciekawi jak wygląda kopalnia i maszyna do kopania węgla brunatnego więc może kogoś
zainteresuje statek w porcie Szczecin.
Od czasu do czasu mam ,tylko trudno zschynchonizować tę możliwość z obecnością dużego statku.
Przypływa ich mało ze względu na płytkość toru Szczecin-Świnoujście i tylko pod elewator.
Fisha nie mam i nie przewiduję,ale chyba statek wyszedłby strasznie schizofrenicznie :confused: .
Statek nawet jak płynie ,wygląda jakby nie płynął, więc to wyzwanie dla sympatyków paningu :lol: ,
no chyba ,że jest to hovercraft .
WIELORYBNIK
416
Na chwilowe zakończenie działu statkowego.
Perełka,oldtimer, prawdziwy norweski statek wielorybniczy.
MOBY DICK ,itd.
Charakterystyczny dla tych statków:lookot barrel do wypatrywania wielorybów.
Gość ,który tak jak Nobel przyczynił się do łatwości mordowania
Czy to zdjęcie jest proste?
Nie znam się na statkach, morza tez specjalnie nie lubię, ale zdjęcia takich już znikających jednostek warto pokazywać .Ile toto może mieć lat ?