no poczułem się jakbym mocno w ryj dostał!Cytat:
No ciekawe ciekawe... pewnie myslisz o tym co ja.... nie moglem sie powstrzymac!
bo zauważyłem po chwili ;)
Wersja do druku
no poczułem się jakbym mocno w ryj dostał!Cytat:
No ciekawe ciekawe... pewnie myslisz o tym co ja.... nie moglem sie powstrzymac!
bo zauważyłem po chwili ;)
sbogdan1Cytat:
JaBlam przynajmniej u Ciebie jest to coś , można zatrzymać się na dłużej ,co do fot poprzedników bez urazy , widać to co widać choć też interesujące.
luziiik, zapraszamy na plener;)
pzdr ;)
Mnie w wielu przypadkach uratowala wysoka czulosc i jasne szkla, do tego pomocny okazal sie ten system inteligentnego rownowazenia naswietlenia. Warunki byly trudne i szczerze zazdroscilem tym, ktorzy zabrali statywy. Kazdy zaprezentowal swoje fotografie i u kazdej osoby mozna znalezc ladnie przedstawiony temat.
Wazne też , ze mamy checi jezdzenia razem w plenery bo oprocz fotografii mamy przeciez kupe zabawy i czasu wspolnie spedzonego , ktorego nie da sie ocenic zadna miarą!
JaBlam:
Nie wiem co jest, ale uważam że to jedna z gorszych Twoich serii. Na żadnym zdjęciu nie widzę jakiegoś motywu przewodniego, tematu.
4 - Trąca mi HDRem, ale pewny nie jestem.
14 - chyba najlepsze (IMHO) ale ja lubuję w takich zdjęciach.
JaBlam
5. bardzo mi się podoba
równy, wysoki poziom, fajne portrety, szczególnie 1.
Aha, jeśli kogoś drażnią moje krytyczne komentarze, podczas gdy sam robię gnioty (a tego jestem świadomy) to dajcie znać - przestanę.
4 na wstępie wydała mi się "lekko" szopowana:mrgreen:
oryginalny pomysł :-D
Jablam za poprzednikami i ja : 5 świetna, 11 też fajna ;)