Pank, ostatnie mega wypaśne. obróbka super
Wersja do druku
Pank, ostatnie mega wypaśne. obróbka super
Dziargi masz jednakowe na wszystkich zdjęciach. Ale Pałac fajnie wyszedł. W odróżnieniu od poprzedniego. Jak dla mnie zbyt centralnie i leci w prawo. Ale wiadomo jak to w klubie.
263 jest świetne! I te kominy za oknem!! Super. Plakat nad kuchenką trochę przeszkadza. Poza tym nie mam zastrzeżeń. Chociaż wnętrze bardziej przypomina jakąś melinę, niż dom przeciętnego Kowalskiego z lat '80tych (:
podoba mi sie 263, ale wyjatkowo musze sie zgodzic z Miclesem odnosnie panujacej 'pustki'. przydal by sie garnek, talerz, szklanka aby miejsce nabralo zycia
co do obrobki - maniera wrzucania wszedzie i na wszystko tej samej tekstury juz mi sie przejadla, zaczyna zajezdzac kiczem i o ile w kuchni jest jeszcze do przyjecia, to na zdjeciach z 'pleneru' za bardzo rzuca sie w oczy - Piotr, wymysl cos innego, bo zaczyna byc nudno :)
264. Czy ten efekt lustrzanego odbicia w wodzie z różnymi kolorami flag między słupami też jest zamierzony?
264 kadr fajny. Nie podoba mi sie ogolna "poswiata" pierwszego planu, jak dla mnie za mocno doswietlone, zdjecie sprawia wrazenie mocno wyplaszczonego. No ale moze to tez zasluga fisza.
O, przeoczyłem flagi w odbiciu, dzięki.
263 i 264 fajne. narazie 263 ma najfajniejszy klimat prl-owski
Te dwa budynki po bokach można też wyciąć.