No w 580 sie da, nie widze powodu dla ktorego mialo by sie nie dac w kazdej innej lampie. Ale po prostu sprawdz.
Wersja do druku
No w 580 sie da, nie widze powodu dla ktorego mialo by sie nie dac w kazdej innej lampie. Ale po prostu sprawdz.
Przyznaj sie, jak byles maly to nie bawiles sie klockami i nie miales nawyku rozbierania zabawek na czesci skoro wolisz zapytac na forum zamiast sam pokombinowac? ;-)))
Hmm, to już wiem skąd ten nawyk studiowania wszystkiego od A do Z i poszukiwania dowodów i robienia testów :)
No a zoom w lampie offshoe bardzo się przydaje i nie wiem jak można się zastanawiać nad sensem jego istnienia :D Owszem, mógłbym się zastanawiać nad sensem istnienia wartości zooma lampy offshoe sparowanego z wartością zooma lampy onshoe :mrgreen:
Micles, zaczynasz pisać jak Gietrzy.
czy warto waszym zdaniem zamienic canona st-e2 na pixel knights ?
Witam serdecznie :)
Po długim czasie oszczędzania zainwestowałem w zestaw reporterski oraz lampę Canon 430ex II. Chciałbym zdalnie wyzwalać błyski. Jaki wyzwalacz do 200zł proponujecie?
Zdecydowanie Yongnuo rf-603.
Hmm... no ten model wydaje się być ciekawy. Sprawdzi się z 20D + 430ex II?
Pewnie że tak..;) Tylko nie przenosi HSS więc od razu kup sobie szary filtr żeby zejśc z czasu w słoneczne dni;)