@Zbychu, a miałem być w innej kolejności? :P
@Fata, dzięki, ale nie oszukujmy się... he he:)
Wersja do druku
@Zbychu, a miałem być w innej kolejności? :P
@Fata, dzięki, ale nie oszukujmy się... he he:)
Wiedziałem, że i tak będziecie mi suszyć głowę. :P
Dziękuję, że jesteście. Bo miło jest mi się z Wami spotkać. Czaby się jeszcze kiedyś nawalić. :)
No Panowie dobra robota :) aż miło popatrzeć na takie sytuacje, tym bardziej że ja nie mogłam wszystkiego zobaczyć :)
Cześć Mroffcia! Załapałaś się i u Zbysia na focie.:)
Zbychu- jak powszechnie wiadomo Canon nie daje rady w kolorach, dlatego pliki z 7D muszą swoje odleżeć, żeby nabrały tych kolorów... dojrzeją i będą jak wino. :lol:
Jak patrzyłem ile trudu kosztuje Ciebie przełączenie w 7D trybu pojedynczego na seryjny szybki, to mam poważne wątpliwości, czy to taki superaśny aparat... :lol:
Coś mam w plecy z czasem od tej niesamowicie intensywnej niedzieli. A od poniedziałkowej nawałnicy jeszcze nawalił internet...wrrrr...
Dobra, to jadziem!
Kupą mości panowie, kupą!!!
Gdy dwóch goni jednego to...
Predator III
Klub Miłośników Czujników Hełmowych wymienia uwagi.
"Ku..a, gdzie ja kask podziałem?"
Miraż sfocił wiraż...
(po lewej MacB z armatką ).
W kolejce z kartkami.
Skoro moje foty, więc i chmurka mirażu musi koniecznie być.
Parami chłopaki, parami!
Smutni panowie (jeden zastępuje ładną dziewczynę z parasolem).
Jak zwykle przy okazji toru w Czerwionce musi być ten zakręt z dymkiem.
No i kto puścił większy dymek z ogonem?
Ten kolo postanowił się nie bawić - poszedł na całość i puścił nie dymek lecz całą rozetę!
Fata, widać że to Twój konik. Sporo wkładasz serca w ten temat. Gratuluję i zazdroszczę. :)
Fajne foty chlopaki, nic tylko ogladac, gratulowac fot i zalowac ze nie moglem byc z Wami
Fata wszystko jest kwestią obycia się z puszką. Wiesz te 1.5 h to w zasadzie tylko komponowanie obrazu niż obeznanie czy zapoznanie wszystkiego co posiada 7D. Lecz i tak nie ukrywam ciągnie mnie na FF :D
Może jak znajdę jeszcze ciekawe ujęcia to dorzucę do zbiorów wątkowych. A Ty MAC ?
To jeszcze parę.
Oczoj..ni kontra reszta:
Rapacze się ścigają między sobą.
"Nie ma z motocrossu przyjemności, bez twarzy brudności" :)