Strach pomyśleć, co to będzie jak plener cmentarny zrobimy :evil::twisted:
Wersja do druku
To zdecydowanie nie był mój dobry dzień. Wena mnie opuściła bo talentu to i tak nie mam. Po obejrzeniu Waszych prac zastanawiałem się, czy w ogóle coś wrzucić. Ale niech tam... Ewentualnie będziecie mieć pojęcie na temat "jak nie robić zdjęć".:)
1. "Wakacje z duchami"
2. "Krótka chwila powagi"
3. "Kobieta z Nikonem"
4.
5.
6. Wiem, że but ucięty, ale się spieszyłem coby dziewczyna wilka nie dostała :)
7. Klasyk:)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
I może jeszcze portrecik
8.
To teraz ja, mam tylko 2 fotki, reszta nie nadaje się do pokazania, i tak boję się je wrzucić. :-(
1. sopelki
2. ściana żydówki (niestety bez napisu)
Nie przesadzajcie Oliwka i domero. Zawsze ten co da pierwszy zdjęcia ma przewagę;)
Zdjecie nr 1 bardzo dobre, klimatyczne. Podoba mi się portret nr 3.
No i 7 oki. Przy tych czasach naświetlania korytarz wygląda jak w słoneczny poranek.
Dzięki za wyrozumiałość. Domero ogólnie miał kiepski dzień.
Robert, Twoje fotki są godne podziwu, jestem pod wrażeniem zdjęć mysta :-)
Majku zrobił fajne ujęcie nessuno z cieniem na ścianie, a 1 fotka Agnieszki rzeczywiście jest ekstra ;)
no to teraz moje bo juz mnie RObert upomnial ze ja zostalem tylko....
1.
2.
3.
4.
5.
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Kilka foto bylo robione na czulosciach , ktore zalecane sa tylko na ostatecznosc (12800 czy 25600) wiec zanim ktos sie czepnie szumu, to prosze , niech ma to na uwadze.
JaBlam
1,5,13,- suuuuper!!!!
11 -widać że pro! ;)))))))))))
Bardzo pozytywnie!!!!!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
o k........a
ciekawe czy ktoś zauważy!!!!!
poczekam chwilkę!
No ciekawe ciekawe... pewnie myslisz o tym co ja.... nie moglem sie powstrzymac!
JaBlam przynajmniej u Ciebie jest to coś , można zatrzymać się na dłużej ,co do fot poprzedników bez urazy , widać to co widać choć też interesujące.