Ja już jakiś czas temu się na to zapisałem (6-7), wysłałem zgłoszenie i jakaś Pani mi odpisała że zgłoszenie i miejsce zostało zarezerwowane. :smile:
Wersja do druku
w kuj-pom jakoś cicho o takich kursach.... mam nadzieje ze jeszcze w tym roku kurs będize bo ostatni był chyba 2 lata temu...
Ja również czekam na Warszawę, ewentualnie ujdzie nawet ten Łowicz…
Jakby ktoś wiedział o kursie w Kuj-pom - byłbym wdzięczny za info! ;-)
Jakby było coś wiadomo o Warszawie lub najbliższych okolicach (woj.) to piszcie tu w temacie info, dzieki z góry.
Pozdrawiam!
Witam,
bardzo sie ciesze ze znalazłam to forum, sama fotografuje sprzetem Canona i juz znalazłam kilka bardzo przydatnych informacji :)
Mam pytanie odnosnie robienia zdjec w kosciele na slubie. Otoz niebawem bede fotograwem na slubie, dzisiaj bylam nawet pocwiczyc sobie w kosciele i powiem szczerze mialam problem z dobrym ustawieniem.
Posiadam 400D oraz EF 24-70mm f/2.8 L USM, mam tez lampe błyskowa.
Czy moglaby sprosic o jakies rady z ustawieniem tego sprzetu ?Moze ktos ma pododbny zesawt i doswiadczenie z kosciolem?
P.S.
Jest to moj pierwszy post a na forum jestem od 30 minut dlatego przepraszam jesli wrzucilam posta nie tu gdzie trzeba:)
klik tu jest poradnik jak robić zdjęcia z lampą, miłej lektury :)
i tu też coś znajdziesz
http://www.trochetechniki.pl/Fotogra...53,page,1.html
Przydalo by ci sie cos szerszego. O ile w kosciele jeszcze da rade to jesli znajdziesz sie w niewielkiej sali weselnej to cienko.
No właśnie, czy ktoś coś wie o Wawie?