Odp: W czym nosić sprzęt - część II
Witajcie, czy ktoś miał kiedyś do czynienia z marką toreb Ideer?
Ideer Nowa Marka Torba Vinta 370 Dark PROMOCJA! (4179692204) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zastanawiam się nad zakupem, zależy mi na torbie, która nie będzie w ogóle wyglądała jak fotograficzna, czuję się po prostu bezpieczniej z taką.
Szukam czegoś w tym stylu, zależy mi żeby zmieścić się max w 300 zł.
Torby w tym stylu: Camera Shoulder Bags - Lowepro Camera bags, backpacks and rolling cases nadal moim zdaniem zwracają uwagę, zwłaszcza, że raczej nie ubieram się sportowo.
Witajcie
Poszukuje plecaka na sprzet fotograficzny .
Plecaka bo priorytet to wygoda i komfort noszenia (
Pomieści powinien:
5d3 z 24-105
100-400
50 1.4
Lapma 580
Fajnie by bylo jakby dalo sie przypiąć statyw lub monopod.
DDobrejpory uzywslem z powodzeniem pproduktów Lowerpro tym ze Slim niestety wykańcza mi kręgosłup po dłuższym noszeniu .
Wszelki sugestie mile widziane .
Sent from my Nokia 820 using Tapatalk
Cytat:
Zamieszczone przez
asknet
Witajcie
Poszukuje plecaka na sprzet fotograficzny .
Plecaka bo priorytet to wygoda i komfort noszenia (
Pomieści powinien:
5d3 z 24-105
100-400
50 1.4
Lapma 580
Fajnie by bylo jakby dalo sie przypiąć statyw lub monopod.
DDobrejpory uzywslem z powodzeniem pproduktów Lowerpro tym ze Slim niestety wykańcza mi kręgosłup po dłuższym noszeniu .
Wszelki sugestie mile widziane .
A taki: Flipside 300 Camera bags, backpacks and rolling cases?
Mam rozmiar większy i jest naprawdę fajny (nikt mi się do sprzętu nie dobierze; nie trzeba kłaść na ziemi, żeby się do środka dostać)
ja polecam flipside sport aw--- dal rade pomiescic 70d+ zoom(18-135) + 10-22 + 70-200L a do bocznej kieszonki 50 1.4 i styka mi--w tak malym tyle sprzetu..na lotniskach nikt nie wazyl mi tego a bylo 7kg ograniczenia (ponad 9lotow przez 14dni)...takze naprawde niepozorne malenstwo--no i mozna bylo w terenie zmieniac szklo bez stawiania na ziemi plecaka--te flipside`y naprawde sa pomyslowo przemyslane
wyglądają nieźle .... czy mają jakis pas biodrowy ? bo akurat to ustrojstwo odciąża plecy ...
Cytat:
Zamieszczone przez
asknet
wyglądają nieźle .... czy mają jakis pas biodrowy ? bo akurat to ustrojstwo odciąża plecy ...
Mają.
Dzięki niemu możesz dostać się do środka bez zdejmowania z pleców, mimo tego, że dostęp jest właśnie od strony pleców :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_63
Mają.
Dzięki niemu możesz dostać się do środka bez zdejmowania z pleców, mimo tego, że dostęp jest właśnie od strony pleców :shock:
Bez przesady :) Szelki trzeba ściągnąć i obrócić plecak przed siebie. Wisi on wtedy na pasie biodrowym. Nie trzeba kłaść na ziemi natomiast zdjąć z pleców jak najbardziej :) Đ ŃкСак Lowepro Flipside Sport 20L AW - YouTube
Cytat:
Zamieszczone przez
BuRton
no właśnie i tak to działa w największym modelu który ma sensowny pas biodrowy w 10 i 15 już nie jest tak fajnie ......
Cytat:
Zamieszczone przez
asknet
no właśnie i tak to działa w największym modelu który ma sensowny pas biodrowy w 10 i 15 już nie jest tak fajnie ......
Mam modele flipside sport aw 10 i 20. W dziesiątce i tak noszę sprzęt lekki, więc nawet ten pasek biodrowy mi się sprawdza. Wcześniej bardziej chodziło mi o stwierdzenie kolegi jacek_63, że plecaka nie trzeba ściągać z PLECÓW żeby dostać się do środka :) Oczywiście, jeśli chodzi o tą serię plecaków lowepro to stwierdzenie jest bzdurą.
Cytat:
Zamieszczone przez
BuRton
Mam modele flipside sport aw 10 i 20. W dziesiątce i tak noszę sprzęt lekki, więc nawet ten pasek biodrowy mi się sprawdza. Wcześniej bardziej chodziło mi o stwierdzenie kolegi jacek_63, że plecaka nie trzeba ściągać z PLECÓW żeby dostać się do środka :) Oczywiście, jeśli chodzi o tą serię plecaków lowepro to stwierdzenie jest bzdurą.
no właśnie dziś byłem pomacać .
i 10 za mała (body się nie mieści) pozostaje wiec 15 bo 20 jest niewiele mniejsza niż to co posiadam obecnie ... próba przekręcenia plecaka nie zakończona powodzeniem (15) być może potrzeba więcej wprawy . w 20 poszło dużo lepiej ...:-)
R