-
Witam
Też się melduje. Fotografią interesowałem się wcześnie, zaczynałem na zenicie w szkole podstawowej ale niestety jakoś szybko straciłem zapał do zabawy. Po wielu latach wróciłem do fotografii no i znalazłem się tutaj.
Bardzo ciekawe forum. Prawie każdy problem chodzący mi po głowie zostaje rozwiązany dzięki wpisom na forum..:)
Teraz głównym problem jaki mnie ciągle trapi to zrobić dobre zdjęcie i znaleźć czas na realizacje pomysłów..:D
Pozdrawiam
-
Witam forumowiczów.
Zadowolony posiadacz 40D wraz z spacerzoomem, przymierzający się do zakupu 50mm.
-
Witam, Wszystkich!
Jestem nowym użytkownikiem forum :)
Od kilku dni posiadam Canona 500D + 18-55 IS. Jeszcze nie zrobiłem żadnego dobrego zdjęcia gdyż biegam po ustawieniach i się uczę. Może ktoś ma też 500D i mi poradzi co, jak ustawić :) by było dobrze :) Z chęcią bym kogoś wysłuchał :P
-
to i ja się przywitam ....
na starość postanowiłem powrócić do mojego młodzieńczego hobby...Ale zanim kupie Aparat - kupiłem sobie aparacik (a510) i już mam z nim problemy ...
Niemniej - raz jeszcze - witam i pozdrawiam wszystkich
-
Witam wszystkich na forum. ;)
Podobno, że w fotografii apetyt rośnie w miarę jedzenia... Coś w tym jest, sam to zauważyłem.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
-
Witam wszystkich obecnych i nieobecnych. Od kilku miesięcy regularnie przeczesuje wasze wypowiedzi w poszukiwaniu trudnych odpowiedzi na proste pytania i przyznaje iż w większości przypadków kierujac się waszymi uwagami udaje mi się je znależć. Wielkie dzięki za to i od razu skromna prośba,ponieważ przeszukałem archiwum i nie natrafiłem na zbyt wiele informacji o Tokinie 50 135 może ktoś mógłby wustukać kilka uwag na jej temat ale wziętych z autopsji a nie z testów. Znam jej testy. Z góry dziękuje.
-
Również witam wszystkich :)
Forum czytam już od dobrych 2 lat a konto mam od początku roku ale nie czułem się jeszcze na siłach aby zacząć pisać :D Fotografią interesuje się od 4 lat i powolutku się rozkręcam. Jak większość zaszczepiony pstrykaniem przez ojca. :)
-
Witam, nie mam co prawda jeszcze nic z Canona ale jestem w trakcie poszukiwań 5D.
-
Ja tez sie witam, forum podczytuje od dawna w momentach kiedy potrzebuje rady, zwykle znajduje ja w watkach archiwalnych. Ostatnio fotografia staje sie dla mnie czyms wiecej niz hobby, wiec pewnie bede tu bywac czesciej.
Moj zestaw: 5D, 350D, C70-300f2,8IS, C85f1,8, C16-35f2,8L, C50f2,5, T28-75f2,8 + akcesoria + skromne studio.
-
Ja też się przywitam bo zdałem sobie sprawę ze od jakiegoś czasu czytam to forum a nawet się nie przywitałem ;] Poza tym jest okazja napisać 1000 post :)