myst:
Chyba sobie zrobie jakis filtr do FF żeby mi nie pokazywał Twoich fotek. Wpadam w ostre kompleksy.
Wersja do druku
myst:
Chyba sobie zrobie jakis filtr do FF żeby mi nie pokazywał Twoich fotek. Wpadam w ostre kompleksy.
Bardzo dziękuję Wam za miłe słowa - miło mi że się Wam podobają moje pstryki.
Canis - chyba da się na domenę filterek założyć, ale nie przesadzaj - uwolniony z matrycy 300D i optyki hyperzooma pokazałbyś pewnie dużo lepsze foty...
Ale tak generalnie to mam prośbę - jeśli coś Wam się nie widzi w moich fotkach, uważacie że coś jest niedociągnięte, pomysł nietrafiony, technicznie do Was nie trafia lub coś w tym guście, to piszcie proszę otwarcie - pochwały choć miłe, niczego nie uczą ;)
Dzięki :)
Sam chciałeś: Przepalenie na 3 fotce trochę wali po oczach.
Co do matrycy i obiektywu, to akurat myślę że to nie to mnie ogranicza najbardziej bo DA SIĘ tym zrobić fajną fotkę.
fotka była naświetlana przez 6s., więc łatwo było się ruszyć, a trudno nieruszyć :)
Numer 7 bardzo fajne ujęcie wg mnie :)
Kann
7. przyłączam się do opinii mysta, fajna kompozycja i światło
Robert Twoja galeria chyba najbardziej mroczna a zdj. nr 2 na głowę pobiło moje stąd u mnie brak nr 5 :-D.
Grupowe mysta w stylu kapel deathmetalowych:lol:
Były głosy, że miejsce takie sobie a zdjęcia chyba najciekawsze jak dodtąd, przynajmniej wg mnie.