Witam!
Organizuję w Tychach plener fotograficzny jako rekreacyjną alternatywę dla grillowania i popijania piwa ;p (czego bynajmniej nie wykluczam ;d)
Startujemy wstępnie od rana w piątek 1 maja aczkolwiek "integracja" dla osób z poza Tychów i okolic możliwa jest od popołudnia 30.04. Planuje wtedy jakieś ognisko/grill a potem być może nocne fotografowanie w okolicy.
Następnego dnia to znaczy w piątek w zależności od pogody zajmiemy się fotografia w plenerze lub studio wiadomo deszcz odstrasza od spacerów ;] w każdym razie tematem będzie fashion/beauty. Posługiwanie się blendami, współpraca z wizażystką i modelką innymi słowy jak zrealizować i dobrze przeprowadzić taką sesję. Jeśli pogoda dopisze to na wolnym powietrzu spędzimy cały dzień po czym po powrocie w studio ten sam temat tyle że przy użyciu lamp studyjnych. Być może będzie tego dnia tez sesja aktu ale tego na 100% nie wiem.
Następny dzień to kwestia do przedyskutowania albo luźny spacer foto albo reportaż.
Niedziela to dzień gdzie raczej wszyscy będą chcieli wracać wiec nie planuje niczego konkretnego.
Jest możliwość noclegu u mnie w studio warunki to karimata plus śpiwór ale z dostępem do kuchenki i łazienki. w razie pytań piszcie na gg 3048530 raczej na niewidocznym jestem. Jedyny koszt to prąd plus środki czystości myślę ze nie więcej niż 5-10 zł od osoby. Jedzenie i picie we własnym zakresie!