Jakby poruszone (włosy ok ale wydaje mi się twarz odrobinę też)... Kolorek drugi ładniejszy i nie potrzeba ciąć moim zdaniem :)
Wersja do druku
Jakby poruszone (włosy ok ale wydaje mi się twarz odrobinę też)... Kolorek drugi ładniejszy i nie potrzeba ciąć moim zdaniem :)
Ewidentnie druga wersja kolorystyczna + Magic Wand na koszulce i Desaturate + Levels i troszkę rozjaśnić.
nie ciąć, pierwsza lepsza IMHO
Ja tez wolę tę pierwszą. A w ogóle - podoba mi się!
i znów poruszone? :(
wszelkie czepialstwo mile widziane ; )
Wow, ale efekt ! Opowiedz coś o zdjęciu, jak dla mnie twarz i zdjęcie super.
PS. Gdzie wy widzicie poruszenie na zdjęciach allgsm ? Dla mnie one są ostre/wyostrzone jak żyleta. NR 1 zdecydowanie fajne, zimniejsze, naturalniejsze kolory.
obrobka w LR i PS. Ligtroom to glownie ochlodzenie zdjecia (stad niebieskie kolory) i stonwanie. Pozniej troche zabawy na maskach w PS'ie zeby rozjasnic cienie. Troche przeostrzone dla 'lepszego' efektu.
juz drugi raz mi ktos pisze, ze to dragan/ hdr, wiec prosze mi powiedziec (podlinkowac) co to takiego ten dragan, bo google nie bardzo mi pomogl ;/
fota zrobiona poludniem w jednym z minionych ultra-upalnych dni - musialem sie ratowac ucieczka w cien. na foto pan Stanislaw, ktorego spotkalem przypadkiem i ktoremu akurat brakowalo drobnych ; )