Ja tu żadnych kwiatków nie widziałem - a niektóre zdjęcia są naprawdę sympatyczne.
Takich kwiatków jakie wkleił wojkij jeszcze nigdy nie widziałem...
"Rence opadają..."
Wersja do druku
20 lat doswiadczenia to nic, ale zobaczcie jaki "szczegolowy" opis sprzetu http://www.szczekowski.pl/sprzet.htm ;-P
I ciekawe jak z prawami autorskimi do wstawionych w tej zakladce zdjec ????
Bo nie kazdy sie rozwija , nie kazdy chce , nie kazdy potrafi i efekty sa jakie sa.
ekhem, może i kwiatki ale w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu tego słowa :) bardzo dobra galeria...chyba że nie doszedłem do końca..
no tak, po tym szczegółowym opisie nasuwa się pytanie dlaczego nie napomknął o obiektywach? wnioskuje że robi pinholem albo kitem.. mimo iż uważam że wszystkim można robić dobre zdjęcia, to tylko potwierdza regułę że tańszym sprzętem łatwiej zepsuć..Cytat:
Zamieszczone przez mackw
Kiedy pierwszy raz mialem stycznosc z programem graficznym, wtedy to jeszcze Corel Byl :-), to pamietam pierwsze co sie robi jak sie nie wie co robi to bierzesz zdjecie, zakladka effects i kazdy po kolei. Chwila zachwytu, wszystko fajnie ale puzniej nachodzi mysl ze jednak do niczego to sie raczej nie przyda.... a jednak.
...zdjęcia łamią klatę. Ale z drugiej strony oglądając kiedyś podobne sztuki postanowiłem sam zająć się fotografią ślubną i nie krzywdzić przy tym ludzi. Na razie chyba mi się to udaje bo linku do mojej strony jeszcze tu nie zaóważyłem :)
Ja nie wkleje po raz N-ty tych samych trzech zdjęć... ale powiem tak: AŁAŁA :mrgreen: to chyba jedna z najmocniejszych rzeczy w tym wątku :)