To byl czwartek wieczor, a potem poprawka w piatek rano przeszla :) Mysle, ze cos w tym jest ... Taka mala "teoria spiskowa" :P
Wersja do druku
to w piątek przed lunchem im podeślę ;)
To nie sprawdzaj co kilka minut swojego portfolio tylko ten czas przeznaczaj na fotografowanie, planowanie, wyszukiwanie nowych niekonwencjonalnych pomysłów na zdjęcia.
Dopiero gdy będziesz miała portfolio z minimum 1000 dobrych zdjęć z pewnością będziesz miała błogi uśmiech na twarzy sprawdzając stan swojego konta ;)
Fajny watek na forum SS o ilosci poleconych fotografow :
http://submit.shutterstock.com/forum...ic.php?t=25011
Ciezko bedzie sie dorobic na refererach :)
U mnie przyjmujac notacje z w/w watku : 5, 0, 0 :-P
A jak u Was ? :)
ej:), nie przesadzaj, co kilka minut to nie sprawdzam, a pomysły miewam niezłe (tak mi się przynajmniej wydaje, zapraszam do moich galerii ...), tylko czas mnie ogranicza, obowiązki zawodowe, brak doświadczenia w fotografii oraz aparat:(Cytat:
To nie sprawdzaj co kilka minut swojego portfolio tylko ten czas przeznaczaj na fotografowanie, planowanie, wyszukiwanie nowych niekonwencjonalnych pomysłów na zdjęcia.
sergi, a Ty byś się wreszcie pochwalił swoimi pracami, ciekawa jestem niezmiernie:), tak się tu zachwalasz DL ale co tam nawyrabiane masz to nie chcesz pokazać ...
hiehie, Roberto, masz wysokie wymagania?Cytat:
wydaje mi się że błogi uśmiech pojawi się koło 5000tys fotek w portfolio.
;)
Znalazłem bardziej profesjonalne wyjaśnienie skąd się biorą szumy.
Wątek Napisany przez Janusza Body jest dosyć krótki i warto go przestudiować.
O szumach z innej strony:
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=12704
mam tak samo:)Cytat:
mam tyle fajnych pomysłów na spędzenie czasu a tu do pracy trzeba :P
Dokladnie, kto z nas nie ma?
Ale wszyscy by tylko nie robic chcieli :P
A kto wam chleb do sklepu dowiezie jak wszyscy zdjecia tego chleba beda robic :D :D :D :D ...
Pozdrowka wlasnie mi odrzucili foty na istocku za zle dociencie ...
LoL ale wymagania maja ja tam nic nie widze no ale coz :P
Pozdrowka