Aparaty Fotograficzne :: Foto Ireland
5D mkIII + 24-105L za 8999 :D
rozsyłają spam po skrzynkach...
Wersja do druku
Aparaty Fotograficzne :: Foto Ireland
5D mkIII + 24-105L za 8999 :D
rozsyłają spam po skrzynkach...
święta tuż tuż :D
no ba.. sami się zdemaskowali:
Informacje o dostawie / platnosciach :: Foto Ireland
punkt 8. :
"8. Towar wysylany jest za posrednictwem kuriera UPS z Irlandii na podany przez klienta dres dostawy."
no i ten dres dalej działa pewnie ;)
Canon BG-E6 Battery grip Canon EOS 5D Mark II (2664025569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zdaje mi się czy znów podróbkę ktoś próbuje jako oryginał popchać?
Informacje o Użytkowniku antonhrechuhin1
raczej tak... nie tylko ten ;) do tego wysyłka z Ukrainy (?) i próby namawiania na Western Union...
CANON 5D MARK III SIGMA 105MM MACRO (2711076304) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A co myślicie o tym? Brak pudełka ,brak gwarancji... Zainteresowani są Sprzedawca ma w ofercie sporo ciekawego sprzętu ale czy warto zalicytować i póżniej mieć ewentualne problemy...?
Sandisk CF Extreme III 16GB - Nowa + Czytnik kart (2684503983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
atrakcyjna cena, co myślicie o tej aukcji ?? ;)
Ten fant można łatwo dokupić.
--- Kolejny post ---
Nie pchaj się w to. Kup z fakturą od kogoś innego. Jeśli się okaże, że dostaniesz podróbkę to przynajmniej oddasz.
Zerknij tutaj
Lepiej mieć pewność niż brak zdjęć lub błędy odczytu.
Cena wcale nie jest rewelacyjna. Po co Ci czytnik ??? Naprawdę taki potrzebujesz??? jeżeli chcesz SanDisk to może lepiej dołożyć i kupić 60Mb/s. w tej cenie osobiście proponuję Karta CF 16 GB x 233 Profesjonalna PRETEC 35 MB/s (2689138363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Do niedawna używałem jej z Canonem 40D i była rewelacja. W to się nie pchaj bo zaoszczędzisz kilka zł. a możesz stracić kilka razy więcej.
...co potwierdzają komentarze jakie dostał np za zakup aku do lustrzanek
[QUOTE=sebfoto;1116897]
Nie pchaj się w to. Kup z fakturą od kogoś innego. Jeśli się okaże, że dostaniesz podróbkę to przynajmniej oddasz.
Zerknij tutaj
spoko strona thx
--- Kolejny post ---
cena jest rewelacyjna bo te San Diski chodzą powyżej 200żł, czytnik mi nie potrzebny - chodzi mi o kartę. Dzięki za propozycje ale od zawsze używam San Diska Extreme i nigdy mnie nie zawiodły dlatego takich szukam, ale oczywiście nie z tej aukcji :-D
Zrobisz jak uważasz :D Twoja kasa. Odnośnie - kart skorzystałem z testu CF w DFV i nie zwiodłem się. Poza tym może zauważyłeś, że te po 200 co piszesz maja dwa razy większą prędkość zapisu i odczytu
czy ktos nie stracił tego obiektywu Obiektyw Canon ES-71II (EF USM 50/1,4) (2722219042) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sprzedający to kompletny ignorant albo lepszy numer:mrgreen:
Ta kart to syf. Mam już trzecią, kolejną wymienioną na gwarancji.
W 7d problem z nagrywaniem filmów - bufor się przepełnia, bo karta nie ma deklarowanej prędkości zapisu. Zgrywanie długiej serii rawow też trwa wieczność.
Nie mam takich problemów na kingstonach x133 :).
Wydaje mi się, że nie ma sensu zamieszczać opinii tego typu, "że karta to syf". Może masz pecha. U mnie nie było, żadnych problemów zaproponowanie jej wynikało jedynie z moich doświadczeń.
heh coś mi się wydaje, że podróba bg-e6 sobie ciągle krąży...
Canon BG-E6 Battery grip Canon EOS 5D Mark II (2736753647) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
chyba to jest sama obudowa albo z kradzieży ?
No faktycznie :D
Na 100% jest to podróbka, różnice plastik, nie metal, za logiem Canon widoczny klej, napis BATTERY GRIP BG-E6 jest inaczej rozmieszczony niż w oryginale.
Poczytajcie komentarze sprzedającego.
Dwa ostatnie dotyczą sprzedaży podróbek jako oryginałów.
Tyle w temacie.
"na sprzedaz cudowny obiektyw Canon 24-70mm 2,8 ze stabilizacja .W koncu canon dodal stabilicacje do swojego flagowego obiektywu " :confused: ;
"Aukcja dotyczy obiektywu ,dekielkow " :confused:
Canon EF 24-70mm f/2,8L II USM (2820411674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mam wrażenie że nie zauważyłbyś ironii nawet gdyby wjechała Ci w zadek wielkim czerwonym tramwajem :)
O, przepraszam - tylko nie czerwonym! Moja jeździ zółtym. ;)
chora cena... za piątkę to może by to sprzedał... ale za 7 to wątpię
Obiektyw z silnikiem - link
Co sądzicie o tej aukcji ? CANON EOS 5D MARK III BODY NOWY!OD RĘKI!WARSZAWA!! (2865113297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - jeśli nie jest podejrzana - to może idą obniżki 5D Mark III :-)
Bierz - wszak to dzięki takim sprzedawcom allegrosz zbił fortunę, a uczciwi handlowcy przędą tak jak przędą. Z resztą jak będzie coś nie halo, to zwrócisz w ciągu 10 dni i na pewno odzyskasz pieniądze. Jak w banku. Sprzedawca sprawdzony przecież.
A słyszałeś może o numerze "na przedświąteczne okazje"?
--- Kolejny post ---
W tytule "od ręki Warszawa" ..a spójrz na lokalizację. Test na posiadanie mózgu?
--- Kolejny post ---
No i zauważ, że wysyłkę musisz koniecznie uzgodnić telefonicznie - pewnie jakieś ekstrasy można dogadać ;) np. typu jeszcze mała zniżka za zakup poza all..
Ale sprzęt nowiutki i od ręki..
Przy takim zakupie i od nieznanego sprzedawcy nawet przez chwilkę nie rozpatrywałem wysyłki - do Torunia mam 300 km :-) , a 1000 PLN różnicy to by mi spoko na paliwo wystarczyło :-)
Wysyłkowo to ja mogę od Towersa lub Nowarta kupić ( mam swoje lata i bagaż doświadczeń ) taka mała reklama dobrych i tanich sprzedawców :-)
Canon EOS 40D body tylko 2639 zdjęć! (2806429967) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A co myślicie o tym?
Fakt kupiłam powyższe lustro. Sprzedawca zgodził się na moje warunki. I dodatkowo udało mi się wynegocjować cenę na 1550zł. Sprawa śmierdziała mi ze względu na przebieg aparatu a nie oszukujmy się C 40D nie jest aparatem pierwszej nowości i zastanawiało mnie skąd taki mały przebieg. Uprzejmy pan powiedział, że używał go jako aparatu zastępczego a później leżał po prostu na półce, gdyż ma 2-3 inne aparaty.
Aparat nie ma żadnych wad, poza tym obtarciem na klapce lampy. Ogólnie jestem bardzo zadowolona, ale po przeczytaniu tego tematu, zaczęłam się zastanawiać czy aby wszystko jest w porządku :-|
Kupiłaś? Działa? To o co chodzi? W razie czego sama możesz sprawdzić przebieg.
stawiam że nie jest lewy i że jest OK
dlaczego ? przeczucie :D
a tak serio to :
- nick sprzedawcy sugeruje że ma coś wspólnego z fotografią
- sprzęt jest porządnie sfotografowany (sprzedawcy "lewych" sprzętów raczej nie robią takich zdjęć)
- na oko aparat jest bardzo zadbany
- sprzedawca umożliwiał odbiór osobisty i testowanie z kilkoma swoimi obiektywami (czyli ma coś wspólnego z foto)
- masz pełen komplet z pudełkiem, instrukcjami, przewodzikami - "lewe" trafiają się raczej same korpusy
ciesz się nabytkiem bo dwucyfrowa pucha to fajna rzecz :)
CANON EOS 6D BODY, BCM, NOWY!!! (2854672626) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie kumam czaczy, 24-105 są już reglamentowane czy wychodzą zdecydowanie taniej z 6d ???
być może ktoś się bał chińskich sztuk których jest już pewnie więcej w naszym kraju niż japońskich ;)
CANON 24-105 L F4.0 -KUBEK- IDEALNY NA PREZENT!!! (2870284980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.